Mi a Kör?

Az Onlife Körben már több mint 150 tudásanyagot érsz el menedzsment témában. Ha nem tudod hol kezdj neki, itt egy interaktív tartalomjegyzék, ami segít a tájékozódásban.

Az Onlife Menedzsment Podcast heti epizódjaival egy-egy vezetői témában kapsz útmutatást és eszközöket. Az epizódokat itt találod, ha pedig a saját podcast alkalmazásodban szeretnéd hallgatni, azt ide kattintva teheted meg.

Az Onlife Karrier Podcast heti epizódjaival a karriered kap új lökést. Az epizódokat itt találod, ha pedig a saját podcast alkalmazásodban szeretnéd hallgatni, azt ide kattintva teheted meg.

A Vezetői Fókuszban 4-8 hét alatt járunk körbe egy-egy nagyobb vezetői témát, amelynek végére elindíthatod a saját változásodat (és az első lépéseket is megteszed majd). Új epizód minden csütörtökön. Az epizódokat itt találod, ha pedig a saját podcast alkalmazásodban szeretnéd hallgatni, azt ide kattintva teheted meg.

Heti vezetői hírlevelünk, a Vezérfonal, 4-5 témában ad útmutatást és gondolatokat. Az eddigi leveleket itt találod.

Kérdésed van, vagy témát javasolnál? Küldd be ezen az űrlapon (vagy írj a hello@onlife.academy címre)!

Csatlakozz az Onlife-hoz a közösségi médiában is!

YouTube

Peti LinkedIn

Marci LinkedIn

Facebook-csoport

TikTok

Töltsd le a Substack appot és kövesd tartalmainkat a telefonodon

Read Onlife in the Substack app
Available for iOS and Android

Válj eredményes menedzserré hétről hétre: csatlakozz az Onlife vezetői könyvtárához és közösségéhez

150+ azonnal alkalmazható, konkrét tananyag vezetőknek, menedzsereknek, szakembereknek. Hetente bővülő útmutatókkal csillapítjuk a vezetői fejfájásodat: gyakorlatias válaszokat kapsz a leggyakoribb, csapatoddal kapcsolatos kérdésekre, problémákra.

Növeld az eredményeidet, tartsd meg a munkatársaidat és vidd sikerre a projektjeidet. Az Onlife Kör hétről hétre abban segít, hogy elkerüld a menedzsment fájó hibáit, felesleges konfliktusait, ehelyett magabiztosan és sikerrel vezesd a csapatodat – dolgozz akár 1000, akár 10 fős cégben.

Csatlakozz a Körhöz most

Az Onlife Kör menedzsereknek szól: sallangok és mellébeszélés nélkül készít fel a mindennapi vezetői feladataidra

Fontos válaszok fájó vezetői kérdéseidre

Kapj azonnal alkalmazható válaszokat és eszközöket a legfontosabb menedzseri feladataidhoz.

Építs értékes kapcsolatokat

Találd meg a következő munkatársadat (vagy pozíciódat?), mentorodat, vagy egyszerűen bővítsd a kapcsolati hálódat a többi taggal.

Haladj a saját tempódban

Dolgozd fel azt a témát, amelyik éppen érdekel. Hallgasd meg a tananyagot vagy olvasd el a részletes jegyzetet.

Értesülj a legfontosabb piaci és vezetői trendekről

Posztjainkban és vezetői hírlevelünkben (Vezérfonal) nem maradsz le a legfontosabb vezetői trendekről.

Kérdezz a többi menedzsertől

Tagságodhoz Facebook-csoport tagság zartozik, és beléphetsz a zárt Messenger chatszobánkba. E-mailben jött kérdéseidre is válaszolunk.

Építsd karriered azonnal használható útmutatással

Az állásinterjútól az előléptetésig és karriersikerig: mindezekre kapsz heti útmutatást az Onlife Karirer Podcastban.

Ha szeretnél részt venni a következő online tréningen, csatlakozz most: kérd az éves csomagot az előfizetéskor.

Az Onlife Körben olyan kérdésekre kapsz választ, mint:

  • Hogy lehet, hogy nem láttam hamarabb, hogy a legjobb csapattagom fel akar mondani?

  • Hogyan csökkentsem a meetingekkel töltött időt akár 70%-kal?

  • Miért nem mennek át a döntéseim, javaslataim a csapatomnál vagy a feletteseimnél?

  • Miért nem tudok elmenni szabadságra 1 hétre anélkül, hogy naponta nézném a leveleimet?

  • Miért nem használnak a tréningek a csapatomnál? Hogyan fejlesszem őket ehelyett?

  • Miért nem maradnak nálunk 1-1,5 évnél hosszabb ideig a munkatársak?

  • …és további sok száz konkrét, a vezetői hétköznapjaidat érintő kérdésre kapsz választ és útmutatást. A témák listáját itt megtalálod.

Ideje tempót váltani

Talán nem éred el a szervezeted, főnököd által kitűzött célokat. Lehet, hogy nem elég eredményes és hatékony a csapatod. A sok betegszabadságtól, még több táppénztől szenvedsz. Az is lehet, hogy a csapatodban a fluktuáció az egekben, vagy a csapatmorál van romokban.

Nehezen birkózol meg a hibrid működésből fakadó extra terhekkel. Rossz emberekre mondasz igent az állásinterjún, akik ezután gyorsan csalódást okoznak és még gyorsabban mondanak fel. Állandó emberhiánnyal küzdesz, a legjobb kollégáid túlterheltek, a kiégés jeleit mutatják és a felmondás küszöbén állnak.

A negatív piaci folyamatok miatt megszorítások, leépítések várnak a cégre, te pedig sodródsz, erőforrásokat veszítesz, szűkülnek a karrierlehetőségeid.

Menedzserként nincs hatásod a piaci változásokra – de a csapatod eredményességének 80%-a még a legdrámaibb időszakokban is csak és kizárólag rajtad múlik. Azon, hogyan viselkedsz, hogyan építesz bizalmat, hogyan kommunikálsz menedzserként a mindennapokban a rád bízott emberekkel (és kiket veszel fel melléjük a csapatodba).

  • hatékonyan dolgozik a csapatod és eléritek az elvárt üzleti eredményeket,

  • megtartod legjobban teljesítő kollégáidat, nem veszel fel alkalmatlan embereket a csapatodba,

  • és menedzserként te is a következő karrierlépcsőre tudsz lépni.

Az Onlife útmutatásai több mint 1000 menedzser karrierjét lendítették előre. Szeretném, ha te is közéjük tartoznál

Ezekkel az eszközökkel válsz eredményesebb menedzserré a Körben:

Onlife Menedzsment Podcast: Válj eredményesebb vezetővé minden héten. Kommunikáció, konfliktuskezelés, szervezeti politika, nehéz vezetői helyzetek, felső vezetői felelősség: gyakorlatias útmutatót kapsz (szinte) bármilyen vezetői helyzetre. Új epizód minden hétfőn (jegyzetekkel).

Onlife Karrier Podcast: Hogyan építs eredményes karriert? Hogyan érj el többet: nagyobb eredményeket, magasabb fizetést, jobb pozíciót? Hogyan hozz ki többet a jelenlegi helyzetedből? Az Onlife Karrier Podcast minden szakembernek szól. Ami marad: gyakorlatias, azonnal alkalmazható, a munkahelyi valóságra felkészítő tudásanyagok. Új epizód minden kedden (jegyzetekkel).

Vezetői Fókusz: Új sorozatunkban 4-8 hét alatt járunk körbe egy-egy nagyobb vezetői témát, amelynek végére elindíthatod a saját változásodat (és az első lépéseket is megteszed majd). Új epizód minden csütörtökön (jegyzetekkel).

Vezérfonal: az Onlife vezetői hírlevele. Aktuális témákról, történeteitekről, vezetői kihívásokról olvashatsz. Nem maradsz le a legfontosabb munkaerőpiaci hírekről, vezetői fejleményekről, és olyan javaslatokról, amelyek egy külön podcast adást nem töltenek meg, de új lendületet adnak a munkádnak.

Hogyan éred el a tananyagokat?

A csatlakozás után az Onlifekor.hu oldalon éred el a tananyagokat. A podcast epizódokat a saját alkalmazásodba (Apple Podcast, Google Podcasts, Pocket Casts, Overcast stb.) tudod importálni (Spotify-ba sajnos nem), az új adásokról pedig értesítést kapsz. A Substack platformot használjuk, amely saját iOS és Android alkalmazással rendelkezik, így ott is könnyen elérsz minden adást.

Read Onlife in the Substack app
Available for iOS and Android

A jegyzeteket szintén az Onlifekor.hu oldalon éred el.

Add meg az e-mail-címed és lépj be a Körbe.

Subscribe to Onlife

Hétről hétre eredményesebb vezető: ez vagy Te az Onlife Körben. Heti podcast, vezetői hírlevél, inspiratív vezetői előadások, és Magyarország legnagyobb menedzseri tudásközössége. Add meg az e-mail-címed és csatlakozz egy kattintással:

People

Válj eredményesebb menedzserré hétről hétre.
társalapító | Onlife
Managing Partner @ Onlife