Mi a Kör?

Válj eredményes menedzserré hétről hétre: csatlakozz az Onlife vezetői könyvtárához és közösségéhez

Megnézem, mit tartalmaz a Kör

150+ azonnal alkalmazható, konkrét tananyag vezetőknek, menedzsereknek. Hetente bővülő útmutatókkal csillapítjuk a vezetői fejfájásodat: gyakorlatias válaszokat kapsz a leggyakoribb, csapatoddal kapcsolatos kérdésekre, problémákra.

Növeld az eredményeidet, tartsd meg a munkatársaidat és vidd sikerre a projektjeidet. Az Onlife Kör hétről hétre abban segít, hogy elkerüld a menedzsment fájó hibáit, felesleges konfliktusait, ehelyett magabiztosan és sikerrel vezesd a csapatodat – dolgozz akár 1000, akár 10 fős cégben.

Csatlakozz a Körhöz: az ingyenes tagsággal a legutóbbi 4 podcastot hallgathatod, havi 1 ebéd áráért pedig hozzáférsz a teljes menedzsmentkönyvtárhoz.

Csatlakozz a Körhöz most

Fontos válaszok fájó kérdéseidre. Kapj azonnal alkalmazható válaszokat és eszközöket a legfontosabb menedzseri feladataidhoz.

Haladj a saját tempódban. Dolgozd fel azt a témát, amelyik éppen érdekel. Hallgasd meg a tananyagot vagy olvasd el a részletes jegyzetet.

Kérdezz a többi menedzsertől és meghívott szakértőktől. Havonta 1-2 élő AMA (ask me anything) adásban kendőzetlenül válaszolnak a kérdéseidre.

Építs értékes kapcsolatokat. Találd meg a következő munkatársadat (vagy pozíciódat?), mentorodat, vagy egyszerűen bővítsd a kapcsolati hálódat a többi taggal.

Értesülj a legfontosabb piaci és vezetői trendekről. Minden pénteken az inboxodban landol az Onlife megújult vezetői hírlevele, a Pénteki gondolatok.

Online vezetői tréningek negyedévente. Az éves tagság mellé ajándékba kapod a részvételt.

 • 2022Q4: Vezetői íráskészség.

 • 2023Q1: Az értelmes munka térképe.

 • 2023Q2: Hatalomtechnika.

Ha szeretnél részt venni a következő online tréningen, csatlakozz most: kérd az éves csomagot az előfizetéskor.

Az Onlife Körben olyan kérdésekre kapsz választ, mint:

 • Hogy lehet, hogy nem láttam hamarabb, hogy a legjobb csapattagom fel akar mondani?

 • Hogyan csökkentsem a meetingekkel töltött időt akár 70%-kal?

 • Miért nem mennek át a döntéseim, javaslataim a csapatomnál vagy a feletteseimnél?

 • Miért nem tudok elmenni szabadságra 1 hétre anélkül, hogy naponta nézném a leveleimet?

 • Miért nem használnak a tréningek a csapatomnál? Hogyan fejlesszem őket ehelyett?

 • Miért nem maradnak nálunk 1-1,5 évnél hosszabb ideig a munkatársak?

 • …és további sok száz konkrét, a vezetői hétköznapjaidat érintő kérdésre kapsz választ és útmutatást. A témák listáját itt megtalálod.

Subscribed

Ideje tempót váltani

Talán nem éred el a szervezeted, főnököd által kitűzött célokat. Lehet, hogy nem elég eredményes és hatékony a csapatod. A sok betegszabadságtól, még több táppénztől szenvedsz. Az is lehet, hogy a csapatodban a fluktuáció az egekben, vagy a csapatmorál van romokban.

Nehezen birkózol meg a hibrid működésből fakadó extra terhekkel. Rossz emberekre mondasz igent az állásinterjún, akik ezután gyorsan csalódást okoznak és még gyorsabban mondanak fel. Állandó emberhiánnyal küzdesz, a legjobb kollégáid túlterheltek, a kiégés jeleit mutatják és a felmondás küszöbén állnak.

A negatív piaci folyamatok miatt megszorítások, leépítések várnak a cégre, te pedig sodródsz, erőforrásokat veszítesz, szűkülnek a karrierlehetőségeid.

Menedzserként nincs hatásod a piaci változásokra – de a csapatod eredményességének 80%-a még a legdrámaibb időszakokban is csak és kizárólag rajtad múlik. Azon, hogyan viselkedsz, hogyan építesz bizalmat, hogyan kommunikálsz menedzserként a mindennapokban a rád bízott emberekkel (és kiket veszel fel melléjük a csapatodba).

 • hatékonyan dolgozik a csapatod és eléritek az elvárt üzleti eredményeket,

 • megtartod legjobban teljesítő kollégáidat, nem veszel fel alkalmatlan embereket a csapatodba,

 • és menedzserként te is a következő karrierlépcsőre tudsz lépni.

Az Onlife útmutatásai több mint 1000 menedzser karrierjét lendítették előre. Szeretném, ha te is közéjük tartoznál

Az Onlife Menedzsment Podcast több mint 100 epizódját eddig 200 000+ alkalommal töltötték le, néhány hónap alatt vált Magyarország leghallgatottabb vezetői podcastjává. 2022. október 1-től ezeket az epizódokat már csak a Körön belül éred el, a hozzájuk tartozó írásos jegyzetekkel együtt. A legújabb 2 epizódot tagság nélkül is meg tudod hallgatni, de 2 hét után már csak előfizetéssel éred el. A tagságodat ráadásul 1 epizóddal háláljuk meg minden hónapban.

A Pénteki gondolatok heti vezetői hírlevél hosszabb szünet után a Körön belül „éled újra” kibővített formában: exkluzív írásokat és híreket küldünk minden pénteken a postafiókodba. Nem maradsz le a legfontosabb munkaerőpiaci hírekről, vezetői fejleményekről, és olyan javaslatokról, amelyek egy külön podcast adást nem töltenek meg, de új lendületet adnak a munkádnak.

Minden hónapban AMA („ask me anything” – kérdezz bármit) adásban kérdezhetsz egy meghívott menedzsert. Hogyan dolgoznak? Milyen trendeket tapasztalnak? Hogyan oldanak meg 1-1 konkrét kihívást? Féléves rendszerességgel üzem- és irodalátogatást szervezünk 1-1 ügyfelünkhöz, ahol élőben osztja meg, hogyan dolgoznak együtt a csapattal, a szervezettel.

Exkluzív vezetői állásajánlatokat küldünk partnereinktől (hamarosan). Az Onlife Kör tagjaként először értesülsz válogatott vezetői karrierlehetőségekről és interim menedzseri pozíciókról.

Online vezetői tréningek minden negyedévben (éves tagság mellé ajándék). Sajátíts el azonnal alkalmazható, gyakorlati tudást online tréningjeinken. Olyan témákban szervezzük őket, amelyeket nem tudsz nélkülözni vezetőként, felső vezetőként.

Következő témák:

 • 2022Q4: Vezetői íráskészség: hogyan írj jobban menedzserként?

 • 2023Q1: Az értelmes munka térképe: hogyan találd meg (és segíts másoknak is megtalálni) a munkájuk értelmét?

 • 2023Q2: Hatalomtechnika: hogyan építs hatalmat és szerezz szövetségeseket? Szervezeti politikai gyorstalpaló.

A tréningek utólag nem visszanézhetőek, és az induláskor kell csatlakoznod hozzájuk a részvételhez.

Hogyan éred el a tananyagokat?

A csatlakozás után az Onlifekor.hu oldalon éred el a tananyagokat. A podcast epizódokat a saját alkalmazásodba (Apple Podcast, Google Podcasts, Pocket Casts, Overcast stb.) tudod importálni (Spotify-ba sajnos nem), az új adásokról pedig értesítést kapsz. A Substack platformot használjuk, amely saját iOS és Android alkalmazással rendelkezik, így ott is könnyen elérsz minden adást.

A jegyzeteket szintén az Onlifekor.hu oldalon éred el.

Add meg az e-mail-címed és lépj be a Körbe.