Állások | Találd meg új vezető kollégádat, vagy új munkahelyedet

Ezen az oldalon olyan pozíciókat és jelölteket ajánlunk a figyelmedbe, akik valamilyen módon kapcsolódnak az Onlife közösségéhez. Ha valamelyik jelölt felkelti az érdeklődésed, küldj egy e-mailt a hello@onlife.academy címre, és írd meg, hogy melyik jelölt érdekel, és milyen pozícióra. Az érdeklődésed megosztuk a jelölttel, és ha nyitott a megkeresésre, elküldjük az önéletrajzát neked, ezután folytathatjátok a beszélgetést.

Ez a „szolgáltatás” Kör-tagok számára jelenleg ingyenes.

Jelöltek

1. Pénzügyi vezető, cégvezető

Kulcsszavak: 25 év főkönyvelői, pénzügyi vezetői tapasztalat multinacionális vállalatnál, gyártócégnél, európai pénzügyi vezető, ügyvezető. Angol és német nyelvtudás.

  • Responsible for managing all aspects of Administration, Finance, Accounting and Tax for the group’s entities in Europe. Managing of the entire operations of the Hungarian production plant.

  • Responsible for managing all aspects of Finance, Accounting and Tax for the group’s entities in Europe, including the production plants in Germany and Hungary, and various holding companies.

Multinacionális környezetben érzem jól magam, leginkább közepes nagyságrendű csoportnál, ahol nem veszik el a rálátásom a részletekre sem, de a big picture-t is meg tudjam érteni, és hatással tudok lenni a vállalat sikerére és növekedésére. Azt mondanám, hogy inkább vagyok nagy hal egy kisebb vízben, mint kis hal a nagy vízben. Szeretek különböző lokációkon (nemzetközi) dolgozni és különböző entitásokért felelősnek lenni, összetett projekteket és nagyobb csapatokat vezetni. Élvezem a nagy felelősséggel járó helyzeteket és pozíciókat. 

Pénzügyi, számviteli, adózási vonalon vagyok erős, de az utóbbi időben nagyon megszerettem a cégvezetést és az azzal járó komplex feladat-, és felelősségi kört. 

Csapattal szeretek dolgozni, ahol mindenki a saját erősségeit tudja hozzáadni a közös sikerhez. Az én erősségem az analitikus gondolkodás, a koordinálás, az átszervezés, komplex projektek vezetése, vagy komplex problémák átlátása és a lényeget meglátva azok megoldása.

2. Operatív vezető, projekt- vagy termékmenedzser

Összefoglaló: Szeptemberben lezártam eddigi szakmai pályafutásom legnagyobb projektjét (30 hónap futamidő, 30+fős nemzetközi csapat, 2,1 M EUR költségvetés) és januártól ’új év, új élet’ jeligével keresnék olyan projekteket, csapatokat elsősorban IT, medtech, biotech, pharma, K+F+I vonalon, ahol operatív vezetőként vagy project/product manager-ként tudnék komoly értéket teremteni.

A határidőket betartva tudom szállítani az eredményeket a megbízónak. Ill. meg tudom tartani a jól teljesítő csapattagokat, pont ahogy az Onlife-nál tanultuk. 😉

3. Service manager, business development manager

Kulcsszavak: 8+ év tapasztalat service manager, business development manager pozíciókban, Közép-Európában, autóipari beszállító cégeknél. Angol nyelvtudás.

Néhány kiemelés az önéletrajzból:

  • Directed and executed service development projects on an international scale in the automotive industry.

  • Led the transformation of [CÉGNÉV] laboratory services and prepared it for a spinoff. Prepared and ignited the execution of business development strategies, including marketing & sales with a target value of EUR 1M/y.

  • Acted a key role in service standardization involving 20+ countries (strategy, structuring, service development, processes, marketing).

Nyitott pozíciók

1. Standardization Expert

Rácz-Fodor Andrea, az idei konferenciánk egyik előadója, a Molnál kiskereskedelmi Sales and Operations csapatába keres gasztro területre országos mobilitással (utazással járó munk) sztenderdizációs szakértőt.

Ha megfelelsz az álláskiírásnak, akkor pont olyan vezetővel szeretnél dolgozni, mint Andi. A pozícióról az alábbi gombra kattintva olvashatsz bővebben, jelentkezni is itt tudsz:

Mutasd a részleteket

Állást keresel, vagy van a csapatodban nyitott pozíció? Írj a hello@onlife.academy címre és kerülj fel erre az oldalra te is! Küldj egy önéletrajzot, és azt, hogy hol és milyen pozíciót keresel.

Kérd el a fenti jelöltek önéletrajzát ugyanezen a címen (csak Kör-tagoknak).