Onlife
Onlife Karrier Podcast
Hogyan mondj fel a munkahelyeden? (1. rész) (#6)
Preview
0:00
-5:05

Hogyan mondj fel a munkahelyeden? (1. rész) (#6)

Hogyan közöld a felmondást? Mit tegyél a felmondási időben? Milyen váratlan meglepetés érhet a felmondás közlésekor?

A sorozat további része

Bevezető

Mark Horstman karácsony-törvénye szerint amit ritkán csinálunk és fontos, az rejti az egyik legnagyobb kockázatot az életünkben. Miért? Mert nem szerzünk benne gyakorlatot, így ha nem tudjuk, hogy pontosan mit és miért csinálunk, akkor újra és újra elkövetjük ugyanazokat a hibákat. Ilyen a munkatársfelvétel, a teljesítményértékelés vezetőként, és munkavállalóként ilyen a felmondás.

A mai adással nem bátorítani akarunk a felmondásra. A kedvedet sem akarjuk meghozni hozzá. Az előző adásokból (lásd: A dühös és megalázó főnök) látod, hogy óvatosan kezeljük a témát. De legyünk reálisak: egyszer eljön a továbblépés ideje. Mit tegyél? Hogyan csináld? És hogyan NE csináld?

Nem bonyolult, de – szokás szerint – alig találni konkrét és gyakorlatias ajánlást a felmondás előtti, alatti, és utáni időszakra.

  • Szóval, hogyan készülj fel a felmondásra?

  • Hogyan közöld a felmondást?

  • Mit tegyél a felmondási időben?

Ehhez kapsz útmutatást a sorozatban.

Listen to this episode with a 7-day free trial

Subscribe to Onlife to listen to this post and get 7 days of free access to the full post archives.

Onlife
Onlife Karrier Podcast
Hogyan építs eredményes karriert? Hogyan érj el többet: nagyobb eredményeket, magasabb fizetést, jobb pozíciót? Hogyan hozz ki többet a jelenlegi helyzetedből? Az Onlife Karrier Podcast minden szakembernek szól. Ami marad: gyakorlatias, azonnal alkalmazható, a munkahelyi valóságra felkészítő tudásanyagok. Új epizód minden kedden.