Onlife
Onlife Karrier Podcast
Hogyan utasíts vissza egy állásajánlatot? (#33)
Preview
0:00
-6:49

Hogyan utasíts vissza egy állásajánlatot? (#33)

Lehetséges, hogy visszautasítasz egy ajánlatot, mégis újabb ajánlatot kapsz tőlük 1-2 évvel később. De hogyan?

Ha sohasem fordult elő, hogy egyszerre több ajánlatot is kaptál, akkor furcsának tűnhet a mai adásunk. Ha viszont előrébb jutsz a karrieredben, és vonzó jelöltté válsz a piacon, és egyre többet hallgatod az Onlife adásait (ahol a közeljövőben több adásunk lesz interjúkkal és önéletrajzokkal kapcsolatban), akkor idővel ebben a kellemes helyzetben találod magad.

És igen: abszolút lehetséges, hogy visszautasítasz egy ajánlatot, és ezután továbbra is kiváló kapcsolatod marad a céggel, az interjúztató vezetővel, és egy újabb ajánlatot kapsz tőlük 1-2 évvel később. Az a célod, hogy úgy utasítsd vissza az ajánlatot, hogy eközben nagyvonalú és profi maradsz, illetve nem bosszantod fel az ottani kollégákat. Szóval, hogyan csináld?

Listen to this episode with a 7-day free trial

Subscribe to Onlife to listen to this post and get 7 days of free access to the full post archives.

Onlife
Onlife Karrier Podcast
Hogyan építs eredményes karriert? Hogyan érj el többet: nagyobb eredményeket, magasabb fizetést, jobb pozíciót? Hogyan hozz ki többet a jelenlegi helyzetedből? Az Onlife Karrier Podcast minden szakembernek szól. Ami marad: gyakorlatias, azonnal alkalmazható, a munkahelyi valóságra felkészítő tudásanyagok. Új epizód minden kedden.