Less be az Onlife Körbe ingyen!

May 9, 2023

Az Onlife Kör tartalmai 2023. május 8-tól már csak aktív előfizetéssel érhetőek el. Emellett azonban minden hónapban ingyen elérhetővé teszünk egy epizódot. Az ehavi (2023. október) ingyenes epizód:

Vezetők ketrecben? Avagy nagyobb szabadságod van, mint gondolnád

A menedzserek jó része egy szűk szobában, ha nem ketrecben érzi magát, amikor a saját felelősségeiről kérdezzük. Komoly frusztrációt is okoz ez a legtöbbekben, különösen azokban, akik „multis környezetből” jönnek. Sokan ezért váltanak a KKV-szektorra, mert ott úgy érzik, messze nagyobb mozgásterük és autonómiájuk van. Ebben részben igazuk is van.

A valóság azonban a következő: a legtöbb esetben ez a ketrec csak egy illúzió, vagy egy könnyen leküzdhető akadály, és NEM egy áttörhetetlen börtön, ahonnan csak kiszabadulni lehet. A mai adásban elmondjuk, hogy miért van jóval nagyobb szabadságod menedzserként a cselekvésre, a változásra. A csapatod pedig igényli is, hogy használd ezt a szabadságot és nem fogadja el, ha a rendszerre mutogatsz.

Itt hallgasd meg a két epizódot, ingyen:

Az epizód október végéig elérhető, hallgasd meg online vagy a Substack alkalmazásban!

Read Onlife in the Substack app
Available for iOS and Android

Próbáld ki az Onlife Kört 7 napig ingyen, kockázatmentesen

Több mint 150 tananyag menedzsereknek (szöveg, hanganyag és videós formában), heti vezetői hírlevél, 1000+ fős közép- és felső vezetői közösség: ebbe kóstolsz bele egy hétig az alábbi gombra kattintva.

Kipróbálom 7 napig

Kérdésed van?

Írj a hello@onlife.academy címre és örömmel válaszolunk.

Add meg az e-mail-címed, és havonta értesítünk az új, ingyenes epizódokról.