Less be az Onlife Körbe ingyen!

May 9, 2023
Share

Az Onlife Kör tartalmai 2023. május 8-tól már csak aktív előfizetéssel érhetőek el. Emellett azonban minden hónapban ingyen elérhetővé teszünk egy epizódot. Az ehavi (2023. május) ingyenes epizód – amely rögtön kettő:

Hogyan menjünk szabadságra menedzserként?

A nyár közeledtével a kétrészes sorozatban a munkaerőpiac egyik legforróbb témájáról beszélünk: a szabadságról. Mindenki beszél róla, mindenki szereti, mindenkinek „többet és jobban kellene” elmennie szabadságra. A mai adásban útmutatót adunk neked a szabadsághoz. Az adás első részében elmondjuk, miért menj szabadságra. A következőkben pedig elmondjuk, mit tegyél a szabadság előtt, alatt és után, hogy eredményesen töltsd a szabadságodat.

Itt hallgasd meg a kétrészes sorozatot, ingyen:

Május végéig elérhetőek, hallgasd meg őket online vagy a Substack alkalmazásban!

Read Onlife in the Substack app
Available for iOS and Android

Próbáld ki az Onlife Kört 7 napig ingyen, kockázatmentesen

Több mint 150 tananyag menedzsereknek (szöveg, hanganyag és videós formában), heti vezetői hírlevél, 1000+ fős közép- és felső vezetői közösség: ebbe kóstolsz bele egy hétig az alábbi gombra kattintva.

Kipróbálom 7 napig

Ha tetszik, csatlakozz az első évben 50% kedvezménnyel (május 31-ig)

Hetente bővülő útmutatókkal csillapítjuk a vezetői fejfájásodat: gyakorlatias válaszokat kapsz a leggyakoribb, csapatoddal kapcsolatos kérdésekre, problémákra.

Növeld az eredményeidet, tartsd meg a munkatársaidat és vidd sikerre a projektjeidet. Az Onlife Kör hétről hétre abban segít, hogy elkerüld a menedzsment fájó hibáit, felesleges konfliktusait, ehelyett magabiztosan és sikerrel vezesd a csapatodat – dolgozz akár 1000, akár 10 fős cégben.

Az első évben mindössze havi egy ebéd áráért. Az ajánlat május 31-ig él.

Csatlakozom 50% kedvezménnyel

Kérdésed van?

Írj a hello@onlife.academy címre és örömmel válaszolunk.

Add meg az e-mail-címed, és havonta értesítünk az új, ingyenes epizódokról.