Onlife
Laza nyakkendő │ Vezetésről kötetlenül
Klopp: az év búcsúzója, az ember, aki feltámasztotta a Liverpoolt │ Laza nyakkendő #9
0:00
-42:09

Klopp: az év búcsúzója, az ember, aki feltámasztotta a Liverpoolt │ Laza nyakkendő #9

Hogyan nyert bajnokságot és Bajnokok Ligáját a Liverpoollal Jürgen Klopp? Az angol klubtól a hétvégén búcsúzó német edzőt elemezzük vezetői szempontból

Ezen a hétvégén egy nagy búcsúról szól a futballvilág. Jürgen Klopp utoljára irányítja a Liverpoolt… A nagy múltú klub 2015-ben padlón volt, mostanra viszont a Liverpool név megint szép lett, méltó régi nagy híréhez. Köszönhetően a német edzőnek.

Hogyan érte el? Milyen vezetői tanulságai vannak Klopp liverpooli éveinek? Ezt beszéli át Berze Márton és az Onlife tartalommenedzsere, a DIGI Sportnál 11 éven át futballmeccseket közvetítő Ferkai Marcell.

Kapcsolódó adások

Ferkai Marcell LinkedIn-posztja a Rafa Benítez elleni karaktergyilkosságról

Share

Iratkozz fel az Onlife Kör ingyenes tartalmaira: új podcastok vezetésről, karrierről minden héten.

Hallgasd podcastként

Nézd videóként YouTube-on

0 Comments
Onlife
Laza nyakkendő │ Vezetésről kötetlenül
Lehet a vezetés egy kötetlen podcast témája? (És nem az autók, hanem a csapatok, szervezetek vezetése.) Szóval, ha te vezető vagy, esetleg el tudod képzelni, hogy egyszer majd vezető válik belőled, akkor lazítsd meg a nyakkendőt, és hallgasd meg, mit gondolunk erről a témáról – érdekes popkulturális témákból elkalandozva. Idegenvezetőd ebben kalandozásban az Onlife két társalapítója, Berze Márton és Ungvári Péter.