Onlife
Onlife Karrier Podcast
Mit tegyél, ha nem kapsz ajánlatot? (#35)
Preview
0:00
-5:28

Mit tegyél, ha nem kapsz ajánlatot? (#35)

Képes vagy egy visszautasításból is előnyt kovácsolni. Mit tegyél, ha végül nem te kapsz ajánlatot?

Az előző adásokban megnéztük, mit tegyél, ha ajánlatot kapsz – és elfogadod, vagy éppen visszautasítod. Most megnézzük, hogy mi a helyzet, ha nem kapsz ajánlatot. Ez egy kellemetlen, és gyakran csalódást keltő helyzet. Jól esne ilyenkor felháborodni, dühösen reagálni, vagy épp csendben maradni és elbújni. Van azonban ezeknél jobb megoldás: képes vagy egy visszautasításból is előnyt kovácsolni.

Gondolj bele: mi a helyzet, ha nem válik be a kiválasztott kolléga? Lehet, hogy kell majd még egy ember? Talán egy-két év múlva ismét előveszik az önéletrajzodat, és megnézik, merre haladtál? Szeretnénk, hogy jobb helyzetben legyél ilyenkor, mint a többiek! Ennek alapja pedig az, hogy pozitívan reagálsz a visszautasításra. Elmondjuk, hogyan.

Listen to this episode with a 7-day free trial

Subscribe to Onlife to listen to this post and get 7 days of free access to the full post archives.

Onlife
Onlife Karrier Podcast
Hogyan építs eredményes karriert? Hogyan érj el többet: nagyobb eredményeket, magasabb fizetést, jobb pozíciót? Hogyan hozz ki többet a jelenlegi helyzetedből? Az Onlife Karrier Podcast minden szakembernek szól. Ami marad: gyakorlatias, azonnal alkalmazható, a munkahelyi valóságra felkészítő tudásanyagok. Új epizód minden kedden.