Onlife
Onlife Karrier Podcast
„Mit várnak el tőlem?” Így szerezd meg céljaidat a főnöködtől (1. rész) (#18)
Preview
0:00
-7:15

„Mit várnak el tőlem?” Így szerezd meg céljaidat a főnöködtől (1. rész) (#18)

Nem mindig olyan egyértelmű, hogy mit vár el tőled a felettesed. Hogy milyen célokat kell elérned. De hogyan derítheted ki ezeket egyértelműen? Érdemes odamenni, és rákérdezni a főnöködnél?

A sorozat további része

Bevezető

Eredményesség – ez a munkánk elsődleges célja. Szállítani a szervezetünk által elvárt eredményeket. Tízből nyolc személy ezután rögtön visszakérdez: „Na jó, de mi az?” A kérdés jogos. A legtöbben valóban nem kapnak egyértelmű célokat, elvárásokat – a gond viszont az, hogy a főnökük a nap végén értékeli őket. Hogy mi alapján? Az ég tudja!

A mai adásban elmondjuk, hogyan derítsd ki, hogy milyen célokat tűzött ki eléd a szervezeted, hogyan ismerheted meg a feléd irányuló elvárásokat, és hogyan alkothatsz saját célokat, amelyek támogatják a szervezet (így a főnököd) céljait is.

Listen to this episode with a 7-day free trial

Subscribe to Onlife to listen to this post and get 7 days of free access to the full post archives.

Onlife
Onlife Karrier Podcast
Hogyan építs eredményes karriert? Hogyan érj el többet: nagyobb eredményeket, magasabb fizetést, jobb pozíciót? Hogyan hozz ki többet a jelenlegi helyzetedből? Az Onlife Karrier Podcast minden szakembernek szól. Ami marad: gyakorlatias, azonnal alkalmazható, a munkahelyi valóságra felkészítő tudásanyagok. Új epizód minden kedden.