Onlife
Onlife Menedzsment Podcast
A főnököm megkerül engem. Mit csináljak? (#103)
Preview
0:00
-1:07

A főnököm megkerül engem. Mit csináljak? (#103)

Ez az adás legfelső vezetőknek kevéssé lesz hasznos, előre is elnézést kérünk emiatt. Ma ugyanis arról beszélünk, amikor menedzserként a saját főnököd dönt úgy, hogy megkerül téged 1-1 kérdésben.

Ez az adás legfelső vezetőknek kevéssé lesz hasznos, előre is elnézést kérünk emiatt. Ma ugyanis arról beszélünk, amikor menedzserként a saját főnököd dönt úgy, hogy megkerül téged 1-1 kérdésben. Tudjuk, hogy ez sokaknak probléma, mert rendszeresen visszatér tréningeken, konferenciákon, LinkedIn-posztokban panaszként. (Van abban némi irónia, amikor egyszerre gyűlöljük a hierarchiát és eközben haragszunk arra, amikor megkerülik a mi hierarchikus szerepünket…)

„A főnököm megkerül engem. Anélkül ad ki feladatokat az embereimnek, hogy tudnék róla. Úgy ad nekik új projektet, hogy arról csak utólag értesülök. Közvetlenül kommunikál a csapatommal, és hoz döntéseket, amiről engem csak informál… Az embereim azért nem dolgoznak a feladaton, mert a főnököm által kiosztott anyagokon dolgoznak!”

Mit érdemes tenni ilyenkor? Mit NEM érdemes tenni ilyenkor? És egyébként is, miért „baj” ez számunkra?

Listen to this episode with a 7-day free trial

Subscribe to Onlife to listen to this post and get 7 days of free access to the full post archives.

Onlife
Onlife Menedzsment Podcast
Hétről hétre eredményesebb vezető: ez vagy Te az Onlife Menedzsment Podcast segítségével. Konkrét útmutatás és eszközök a menedzsment, szervezeti politika, kommunikáció, konfliktuskezelés és projektvezetés területén.