Nov 8, 2021 • 5M

A munka-magánélet egyensúly mítosza (#58)

 
0:00
-5:27
FREE PREVIEW

Appears in this episode

Onlife
Hetente bővülő útmutatókkal csillapítjuk a vezetői fejfájásodat: gyakorlatias válaszokat kapsz a leggyakoribb, csapatoddal kapcsolatos kérdésekre, problémákra. Növeld az eredményeidet, tartsd meg a munkatársaidat és vidd sikerre a projektjeidet. Az Onlife Kör hétről hétre abban segít, hogy elkerüld a menedzsment fájó hibáit, felesleges konfliktusait, ehelyett magabiztosan és sikerrel vezesd a csapatodat – dolgozz akár 1000, akár 10 fős cégben.
Episode details
Comments

„6 tipp a munka-magánélet egyensúly eléréséhez” vagy „Munka vagy magánélet? – A mérleg, amit igazán érdemes egyensúlyban tartani”. vagy „5 egyszerű lépés a munka és magánélet egyensúlya felé”. Millió cikk teszi fel a kérdést: „Hogyan hozhatnám egyensúlyba a munkát és a magánéletet? Hogyan hozhatnám egyensúlyba a munkát és a családot?”

Ismét abba a problémába ütközünk, hogy ha rosszul tesszük fel a kérdést, valószínűleg rossz választ fogunk kapni. Ebben az adásban arról beszélünk, miért alapvetően hibás a munka-magánélet egyensúly fogalma, és ehelyett hogyan érdemes gondolkoznunk erről a kérdésről.

Listen to this episode with a 7-day free trial

Subscribe to

Onlife
to listen to this episode and get 7 days of free access to the full post archives.