Aug 7 • 6M

A „nem tudom” ereje vezetőként (#149)

Csapattagunk olyan kérdést hoz elénk, amire nem tudjuk a választ. Zavarba jövünk, megpróbálunk okosak lenni, vagy van jobb megoldás?

 
0:00
-5:46
FREE PREVIEW

Appears in this episode

Onlife
Berze Márton
Ungvári Péter
Hetente bővülő útmutatókkal csillapítjuk a vezetői fejfájásodat: gyakorlatias válaszokat kapsz a leggyakoribb, csapatoddal kapcsolatos kérdésekre, problémákra. Növeld az eredményeidet, tartsd meg a munkatársaidat és vidd sikerre a projektjeidet. Az Onlife Kör hétről hétre abban segít, hogy elkerüld a menedzsment fájó hibáit, felesleges konfliktusait, ehelyett magabiztosan és sikerrel vezesd a csapatodat – dolgozz akár 1000, akár 10 fős cégben.
Episode details
Comments

Mit csináljunk akkor, ha egy csapattagunk sürgős kérdéssel keres meg minket, de nem tudjuk rá a választ? Zavarba ejtő helyzet, különösen új vezetőként, vagy olyan kérdésben, ahol úgy érezzük, hogy „erre tudnunk kellene a választ” vagy „nagyon gáz, ha erre nem tudok semmit mondani”. A legtöbben ilyenkor megpróbálnak „valamit” válaszolni, vagy zavartan hebegnek-habognak és magyarázkodnak.

A mai adásban elmondjuk, miért van ereje annak, ha ilyenkor őszintén és határozottan elmondod: „Nem tudom”, és miért alkalmazd.

Listen to this episode with a 7-day free trial

Subscribe to

Onlife
to listen to this episode and get 7 days of free access to the full post archives.