Apr 10, 2022 • 1M

Az egyet nem értés jó dolog. Nem? De! Nem?! (#80)

 
0:00
-1:07
FREE PREVIEW
A saját, névre szóló, egyedi podcast feeded, amellyel eléred az Onlife Menedzsment Podcast zárt epizódjait. Ingyenes feliratkozással a legutolsó 4-et, Kör-előfizetéssel pedig a teljes könyvtárat. Részletek: https://onlife.academy/kor/ Válj eredményes menedzserré konkrét útmutatások és eszközök által. Szerezz azonnal alkalmazható tudást. Menedzsment, szervezeti politika, kommunikáció, konfliktuskezelés, projektvezetés.
Episode details
Comments

Mit kezdjünk azzal, ha a csapatunk egy tagja, egy beosztottunk, nem ért egyet velünk? Ez lehet bármilyen apró vagy nagy dolog, bármilyen tiltakozás, ellenállás. Az egyik tipikus probléma, amivel gyakran találkozunk: elfogadhatatlan az egyet nem értés kifejezése. Ennek lehet millió formája, amiről beszélünk majd.

A másik, szintén nagyon gyakori helyzet: a vezető nem tudja pontosan, hogy mi az, ami még normális. Azaz milyen ponton adjon negatív visszajelzést, esetleg állítsa le az illetőt? Ez utóbbival azért találkozunk, mert a homályos „legyél nyitott a visszajelzésre, az egyet nem értésre” tanács elég homályos.

Ebben az adásban behatároljuk, hogy mit csináljunk a különböző helyzetekben, amikor a csapattagunk nem ért egyet velünk.

This episode is for paid subscribers