Nov 22, 2021 • 1M

„Bunkó, de jó szakember. Mit csináljak?” (#60)

 
0:00
-1:07
FREE PREVIEW

Appears in this episode

Onlife
Hetente bővülő útmutatókkal csillapítjuk a vezetői fejfájásodat: gyakorlatias válaszokat kapsz a leggyakoribb, csapatoddal kapcsolatos kérdésekre, problémákra. Növeld az eredményeidet, tartsd meg a munkatársaidat és vidd sikerre a projektjeidet. Az Onlife Kör hétről hétre abban segít, hogy elkerüld a menedzsment fájó hibáit, felesleges konfliktusait, ehelyett magabiztosan és sikerrel vezesd a csapatodat – dolgozz akár 1000, akár 10 fős cégben.
Episode details
Comments

„Bunkó, de jó szakember. Mit csináljak?” Ez az Onlife Menedzsment Podcast, és a mai epizódban azokról a csapattagokról beszélünk, akik hozzák az eredményeket, de a csapatot rombolják. Mit kezdjünk velük? Tarts velünk!

Rendszeresen visszatérő kérdés, hogy mit kezdjünk azokkal a beosztottainkkal, akik jó szakemberek, szállítják az eredményeket, jól teljesítenek, DE eközben rombolják a csapatot, rombolják az egységet és a csapatkohéziót. Persze hogy velük a legnehezebb: nincs gond azzal, akinek a teljesítménye és a csapatmunkája is pozitív. Ott is könnyen eligazodunk, amikor valaki nem hozza a várt teljesítményt, de a többiek kedvelik. Az pedig a legkönnyebb, amikor egyik tényező sem teljesül.

Listen to this episode with a 7-day free trial

Subscribe to

Onlife
to listen to this episode and get 7 days of free access to the full post archives.