Aug 1, 2021 • 43M

Előmelegített meeting: a sikeres meggyőzés kulcsa (#44)

Upgrade to listen

Appears in this episode

Onlife
Hetente bővülő útmutatókkal csillapítjuk a vezetői fejfájásodat: gyakorlatias válaszokat kapsz a leggyakoribb, csapatoddal kapcsolatos kérdésekre, problémákra. Növeld az eredményeidet, tartsd meg a munkatársaidat és vidd sikerre a projektjeidet. Az Onlife Kör hétről hétre abban segít, hogy elkerüld a menedzsment fájó hibáit, felesleges konfliktusait, ehelyett magabiztosan és sikerrel vezesd a csapatodat – dolgozz akár 1000, akár 10 fős cégben.
Episode details
Comments

Hollywoodi filmekben gyakran látjuk, ahogy a főszereplő a film utolsó harmadában bemegy a tárgyalóba és a nagyfőnökök előtt előadja a prezentációját (gyakran épp valami mást, mint amit eredetileg tervezett). A prezi lehengerlő, és megkapja a pozíciót, projektet, vagy bármit, amit épp szeretett volna. Miért érdekes ez? Mert félrevezethet bennünket: azt gondoljuk, hogy ilyen a jó prezentáció. Minden ellenállást leküzd a meetingen.

Holott a meggyőzés igazi mesterei tudják: az a legjobb prezentáció, ami már azelőtt sikerre van ítélve, mielőtt elkezdik. De hogyan?

Listen to this episode with a 7-day free trial

Subscribe to

Onlife
to listen to this episode and get 7 days of free access to the full post archives.