Onlife
Vezetői fókusz
Fókuszban: A nyitott ajtók elve | Az ajtód nincs „mindig nyitva” (#1)
4
Preview
0:00
-6:30

Fókuszban: A nyitott ajtók elve | Az ajtód nincs „mindig nyitva” (#1)

Mit jelent, és mit nem jelent a nyitott ajtók elve? Hogyan vezesd be a saját csapatodnál? Hogyan kezeld, amikor valaki „bejön a nyitott ajtón”?
4

A sorozat további részei

Bevezető

A Vezetői fókuszban új sorozatba kezdünk: a meetingszabotőrök után a következő hetekben a nyitott ajtók elvével (angolul: open door policy) foglalkozunk. Ebben a sorozatban megnézzük, hogy mit jelent, és mit nem jelent a nyitott ajtók elve. Mire jó és miért vezesd be? Hogyan vezesd be a saját csapatodnál? Hogyan vezesd be (és érvényesítsd) a neked dolgozó vezetőknél? Hogyan kezeld, amikor valaki „bejön a nyitott ajtón”?

A sorozat első részében megnézzük, miért NEM abból áll a nyitott ajtók elve, hogy azt mondod: „az ajtóm mindig nyitva áll előttetek”. Megnézzük azt is, milyen kötelességed van a beérkező kérésekkel, panaszokkal, megkeresésekkel kapcsolatban vezetőként. Vágjunk is bele!

Listen to this episode with a 7-day free trial

Subscribe to Onlife to listen to this post and get 7 days of free access to the full post archives.

Onlife
Vezetői fókusz
Új sorozatunkban 4-8 hét alatt járunk körbe egy-egy nagyobb vezetői témát, amelynek végére elindíthatod a saját változásodat (és az első lépéseket is megteszed majd). Új epizód minden csütörtökön.