Onlife
Vezetői fókusz
Fókuszban: Onboarding | Hogyan adj ajánlatot? (#2)
Preview
0:00
-6:07

Fókuszban: Onboarding | Hogyan adj ajánlatot? (#2)

Mi az onboardinghoz soroljuk az ajánlattételt is. A múltkor elmondtuk, hogy vezetőként NEKED kell ajánlatot tenned, ma elmondjuk, hogyan tedd!

A sorozat további része

Bevezető

Új sorozatba kezdünk a Vezetői fókuszban: a következő hónapokban az onboarding, azaz az új munkatársak első 90 napját vesszük górcső alá. A sorozat végére egy teljes csekklista lesz a kezedben, amelyet az új munkatársaid beillesztéséhez használhatsz.

Miért foglalkozunk ezzel ilyen részletesen? Mert az új munkatársak felvétele a legfontosabb vezetői feladatod. És mi más lehetne fontosabb, mint az, hogy egy sikeres interjúfolyamat végén az új csapattagod (1) elfogadja a neki kínált ajánlatot, (2) megjelenjen az első munkanapján, és (3) a lehető leggyorsabban elérje a kívánt teljesítményt a szervezetben, miközben (4) beilleszkedik az új kultúrába.

Ez a sorozat vezetőknek szól. Azoknak a közvetlen feletteseknek, akik az ajánlásaink mentén végigvitték a kiválasztási folyamatot, és most magukhoz ragadják az új kolléga beillesztését is. Ez semmiképp nem azt jelenti, hogy minden feladat hozzád tartozik, de azt igen, hogy te menedzseled a folyamatot. Miért? Mert a te csapatodban dolgozik majd: a te teljesítményed, napi munkád, karriered múlik rajta.

Az onboardingról szóló sorozatunkat ráadásul egy igen meglepő helyen kezdjük: egy olyan lépésnél, amelyet a legtöbben nem az onboardinghoz sorolnak, az ajánlattétellel.

Az előző adásban elmondtuk, hogy ez a TE feladatod menedzserként, most végigvesszük, hogyan tegyél ajánlatot!

Listen to this episode with a 7-day free trial

Subscribe to Onlife to listen to this post and get 7 days of free access to the full post archives.

Onlife
Vezetői fókusz
Új sorozatunkban 4-8 hét alatt járunk körbe egy-egy nagyobb vezetői témát, amelynek végére elindíthatod a saját változásodat (és az első lépéseket is megteszed majd). Új epizód minden csütörtökön.