Jul 4, 2021 • 1M

Hibrid munka (2. rész): kommunikáció (#40)

 
0:00
-1:06
FREE PREVIEW

Appears in this episode

Onlife
Hetente bővülő útmutatókkal csillapítjuk a vezetői fejfájásodat: gyakorlatias válaszokat kapsz a leggyakoribb, csapatoddal kapcsolatos kérdésekre, problémákra. Növeld az eredményeidet, tartsd meg a munkatársaidat és vidd sikerre a projektjeidet. Az Onlife Kör hétről hétre abban segít, hogy elkerüld a menedzsment fájó hibáit, felesleges konfliktusait, ehelyett magabiztosan és sikerrel vezesd a csapatodat – dolgozz akár 1000, akár 10 fős cégben.
Episode details
Comments

Hogyan legyünk eredményesek az irodából és távolról egyaránt? A Covid után számos szervezet a hibrid munka világába „tér vissza”. De visszatérés lesz-e mindez? Hogyan dolgozzunk együtt eredményesen, ha van, aki az irodából dolgozik – míg másvalaki alig jár be? Ebben a sorozatban konkrét útmutatót adunk a kommunikációra, a feladatok elvégzésére, és a meetingekre a hibrid munkavégzés során.

A távmunka és a hibrid munka nem új, mégis váratlanul szakadt rá a fél világra (a szó szoros értelmében) 2020 márciusában. Azóta ezerféle véleményt olvastunk már (a támogatótól az „alig várom, hogy végre visszatérjünk az irodába” véleményig), és mi magunk is kialakítottuk a sajátunkat. (Ez gyakran változik, épp aszerint, hogy milyen napunk volt.) Büszkék lehetünk magunkra: nem omlott össze a világ a távmunkától és a hibrid átállástól. A legtöbben sikerrel vettük az akadályokat, még erősen nehezített környezetben is. Kimondhatjuk tehát: a távmunka működik.

Listen to this episode with a 7-day free trial

Subscribe to Onlife to listen to this episode and get 7 days of free access to the full post archives.