Onlife
Onlife Menedzsment Podcast
Hibrid munka (2. rész): kommunikáció (#40)
Preview
0:00
-1:06

Hibrid munka (2. rész): kommunikáció (#40)

Hogyan legyünk eredményesek az irodából és távolról egyaránt? A Covid után számos szervezet a hibrid munka világába „tér vissza”. De visszatérés lesz-e mindez? Hogyan dolgozzunk együtt eredményesen, ha van, aki az irodából dolgozik – míg másvalaki alig jár be? Ebben a sorozatban konkrét útmutatót adunk a kommunikációra, a feladatok elvégzésére, és a meetingekre a hibrid munkavégzés során.

A távmunka és a hibrid munka nem új, mégis váratlanul szakadt rá a fél világra (a szó szoros értelmében) 2020 márciusában. Azóta ezerféle véleményt olvastunk már (a támogatótól az „alig várom, hogy végre visszatérjünk az irodába” véleményig), és mi magunk is kialakítottuk a sajátunkat. (Ez gyakran változik, épp aszerint, hogy milyen napunk volt.) Büszkék lehetünk magunkra: nem omlott össze a világ a távmunkától és a hibrid átállástól. A legtöbben sikerrel vettük az akadályokat, még erősen nehezített környezetben is. Kimondhatjuk tehát: a távmunka működik.

Listen to this episode with a 7-day free trial

Subscribe to Onlife to listen to this post and get 7 days of free access to the full post archives.

Onlife
Onlife Menedzsment Podcast
Hétről hétre eredményesebb vezető: ez vagy Te az Onlife Menedzsment Podcast segítségével. Konkrét útmutatás és eszközök a menedzsment, szervezeti politika, kommunikáció, konfliktuskezelés és projektvezetés területén.