Jan 11, 2021 • 1M

Hogyan dolgozz fókuszáltan? 9+1 konkrét viselkedés (#20)

 
0:00
-1:07
FREE PREVIEW

Appears in this episode

Onlife
Hetente bővülő útmutatókkal csillapítjuk a vezetői fejfájásodat: gyakorlatias válaszokat kapsz a leggyakoribb, csapatoddal kapcsolatos kérdésekre, problémákra. Növeld az eredményeidet, tartsd meg a munkatársaidat és vidd sikerre a projektjeidet. Az Onlife Kör hétről hétre abban segít, hogy elkerüld a menedzsment fájó hibáit, felesleges konfliktusait, ehelyett magabiztosan és sikerrel vezesd a csapatodat – dolgozz akár 1000, akár 10 fős cégben.
Episode details
Comments

Hogyan dolgozz fókuszáltan?

A fókuszált munka nem más, mint VISELKEDÉSEK sorozata. Nem attitűd, nem képesség (bár vannak, akik korábban szokásukká tették, így a munkahelyen is könnyebb), és nem is „trükkök” sorozata. 2021-ben ez a saját vállalásom is, ezeket a viselkedéseket fogom gyakorolni, hogy eredményesebb legyek.

Az elején: végigmondom a pontokat. 

0. Végezd el a MEGFELELŐ feladatokat, és csak utána foglalkozz a produktivitással.

Hányszor történt meg velünk a következő? Elindultál munkába és TUDTAD, hogy van 3 dolog, amit ma MINDENKÉPPEN el fogsz végezni? Majd eltelt a nap, jött egy megbeszélés reggel, és felborult a napod. Még mindig azt mondtad: „megcsinálom ebéd után, ez lesz az első dolgom”. Majd azt mondtad: ha majd kevesen lesznek 5 után az irodában, kicsit tovább maradok bent, és összerakom. Majd 5:30-kor úgy mentél haza, hogy ezer dologgal foglalkoztál, de NEM végezted el azt a 3 feladatot.

Listen to this episode with a 7-day free trial

Subscribe to

Onlife
to listen to this episode and get 7 days of free access to the full post archives.