Onlife
Onlife Menedzsment Podcast
Hogyan építsd ki a kapcsolati hálódat? – 2. rész (#11)
Preview
0:00
-1:07

Hogyan építsd ki a kapcsolati hálódat? – 2. rész (#11)

Hogyan építs minőségi kapcsolati hálót?

Senki nem menedzseli a kapcsolataidat, a karrieredet helyetted

Az egyik legfontosabb készség: kapcsolati háló építése. Nem véletlenül nem networkinget mondtunk: nagyon sokaknak a networkingről nem jó dolgok jutnak eszükbe (partik, smúzolás stb.).

Ennek a podcastnak nem a célja, hogy a hallgatókat lenyűgöző társasági emberekké tegyük. Sőt: erre nincs szükség a kapcsolati háló építéséhez. Bárki képes kapcsolatokat építeni, aki képes valamilyen módon kommunikálni. Lehetsz félénk, lehetsz hangos, lehetsz befelé forduló, lehetsz alig-alig megszólaló.

„Dehát én introvertált vagyok, nekem ez nem komfortos stb.” – nem azt kérdezzük, hogy mi a komfortos neked, hanem hogy mitől leszel eredményes. Mitől éred el a céljaidat. Egy I stílusú személynek valószínűleg ugyanannyit kell tanulnia a networkingről, mint neked, neki mással fog meggyűlni a baja a kapcsolatépítésben.

Listen to this episode with a 7-day free trial

Subscribe to Onlife to listen to this post and get 7 days of free access to the full post archives.

Onlife
Onlife Menedzsment Podcast
Hétről hétre eredményesebb vezető: ez vagy Te az Onlife Menedzsment Podcast segítségével. Konkrét útmutatás és eszközök a menedzsment, szervezeti politika, kommunikáció, konfliktuskezelés és projektvezetés területén.