Nov 2, 2020 • 1M

Hogyan építsd ki a kapcsolati hálódat? – 3. rész (#12)

 
0:00
-1:07
FREE PREVIEW

Appears in this episode

Onlife
Hetente bővülő útmutatókkal csillapítjuk a vezetői fejfájásodat: gyakorlatias válaszokat kapsz a leggyakoribb, csapatoddal kapcsolatos kérdésekre, problémákra. Növeld az eredményeidet, tartsd meg a munkatársaidat és vidd sikerre a projektjeidet. Az Onlife Kör hétről hétre abban segít, hogy elkerüld a menedzsment fájó hibáit, felesleges konfliktusait, ehelyett magabiztosan és sikerrel vezesd a csapatodat – dolgozz akár 1000, akár 10 fős cégben.
Episode details
Comments

Hogyan építs minőségi kapcsolati hálót?

Senki nem menedzseli a kapcsolataidat, a karrieredet helyetted

Az egyik legfontosabb készség: kapcsolati háló építése. Nem véletlenül nem networkinget mondtunk: nagyon sokaknak a networkingről nem jó dolgok jutnak eszükbe (partik, smúzolás stb.).

Ennek a podcastnak nem a célja, hogy a hallgatókat lenyűgöző társasági emberekké tegyük. Sőt: erre nincs szükség a kapcsolati háló építéséhez. Bárki képes kapcsolatokat építeni, aki képes valamilyen módon kommunikálni. Lehetsz félénk, lehetsz hangos, lehetsz befelé forduló, lehetsz alig-alig megszólaló.

„Dehát én introvertált vagyok, nekem ez nem komfortos stb.” – nem azt kérdezzük, hogy mi a komfortos neked, hanem hogy mitől leszel eredményes. Mitől éred el a céljaidat. Egy I stílusú személynek valószínűleg ugyanannyit kell tanulnia a networkingről, mint neked, neki mással fog meggyűlni a baja a kapcsolatépítésben.

Listen to this episode with a 7-day free trial

Subscribe to

Onlife
to listen to this episode and get 7 days of free access to the full post archives.