Onlife
Onlife Menedzsment Podcast
Hogyan fejleszd önmagad és csapattagjaid prezentációs készségeit a Toastmasters segítségével? (#123)
Preview
0:00
-42:59

Hogyan fejleszd önmagad és csapattagjaid prezentációs készségeit a Toastmasters segítségével? (#123)

A kommunikációnk fejlesztése az egyik legfontosabb feladatunk vezetőként. Ebben az adásban elmondjuk, hogyan érd el ezt a Toastmasters segítségével: akár magadról, akár egy csapattagodról van szó.

A megtévesztő címmel szemben ebben az adásban nem fizetett promóció vár. Minden menedzser, és nagyon sok nem menedzserként dolgozó szakember számára fontos készség a prezentáció, az előadás, és a retorika. Ha szeretnéd a kollégáidat fejleszteni, az egyik leggyakoribb felmerülő készség ez lesz. De hogyan fejlesszük? Az egyik legkiválóbb válasz erre a kérdésre a Toastmasters, amelynek Magyarországon is több városban vannak csoportjai. A Toastmasters hatékony és gazdaságos módja annak, hogy fejlesszük ezeket a készségeket.

A mai adás rendhagyó (azért is, mert ezt négy hét után is teljes egészében hallgathatod, akkor is, ha nem fizetsz elő), hiszen nem Berze Marcival, hanem meghívott vendégünkkel, ügyfelünkkel, Szökőcs Csabával, az evosoft agilis projektvezetőjével beszélgetünk, aki nem mellesleg Toastmasters-tag.

Csaba nagyjából 6-7 éve került be ebbe a körbe, DrPrezi, alias Németh Zoltán Prezenter-konferenciájának köszönhetően. Szerette volna fejleszteni az előadói képességeit, és végül rátalált a Toastmastersre; ez lehet egy követendő példa másoknak is!

Listen to this episode with a 7-day free trial

Subscribe to Onlife to listen to this post and get 7 days of free access to the full post archives.

Onlife
Onlife Menedzsment Podcast
Hétről hétre eredményesebb vezető: ez vagy Te az Onlife Menedzsment Podcast segítségével. Konkrét útmutatás és eszközök a menedzsment, szervezeti politika, kommunikáció, konfliktuskezelés és projektvezetés területén.