Feb 6 • 43M

Hogyan fejleszd önmagad és csapattagjaid prezentációs készségeit a Toastmasters segítségével? (#123)

A kommunikációnk fejlesztése az egyik legfontosabb feladatunk vezetőként. Ebben az adásban elmondjuk, hogyan érd el ezt a Toastmasters segítségével: akár magadról, akár egy csapattagodról van szó.

 
0:00
-42:59
FREE PREVIEW
A saját, névre szóló, egyedi podcast feeded, amellyel eléred az Onlife Menedzsment Podcast zárt epizódjait. Ingyenes feliratkozással a legutolsó 4-et, Kör-előfizetéssel pedig a teljes könyvtárat. Részletek: https://onlife.academy/kor/ Válj eredményes menedzserré konkrét útmutatások és eszközök által. Szerezz azonnal alkalmazható tudást. Menedzsment, szervezeti politika, kommunikáció, konfliktuskezelés, projektvezetés.
Episode details
Comments

A megtévesztő címmel szemben ebben az adásban nem fizetett promóció vár. Minden menedzser, és nagyon sok nem menedzserként dolgozó szakember számára fontos készség a prezentáció, az előadás, és a retorika. Ha szeretnéd a kollégáidat fejleszteni, az egyik leggyakoribb felmerülő készség ez lesz. De hogyan fejlesszük? Az egyik legkiválóbb válasz erre a kérdésre a Toastmasters, amelynek Magyarországon is több városban vannak csoportjai. A Toastmasters hatékony és gazdaságos módja annak, hogy fejlesszük ezeket a készségeket.

A mai adás rendhagyó (azért is, mert ezt négy hét után is teljes egészében hallgathatod, akkor is, ha nem fizetsz elő), hiszen nem Berze Marcival, hanem meghívott vendégünkkel, ügyfelünkkel, Szökőcs Csabával, az evosoft agilis projektvezetőjével beszélgetünk, aki nem mellesleg Toastmasters-tag.

Csaba nagyjából 6-7 éve került be ebbe a körbe, DrPrezi, alias Németh Zoltán Prezenter-konferenciájának köszönhetően. Szerette volna fejleszteni az előadói képességeit, és végül rátalált a Toastmastersre; ez lehet egy követendő példa másoknak is!

This episode is for paid subscribers