Oct 24, 2022 • 1M

Hogyan fogadd a rossz híreket? (#108)

Felméréseink alapján 10-ből 7 embernek volt olyan főnöke, akihez valamiért nem mert rossz híreket vinni. Ennek a fő oka az, ahogyan fogadják a rossz híreket. Hogyan fogadjuk jól a rossz híreket?

3
 
0:00
-1:13
FREE PREVIEW

Appears in this episode

Onlife
Berze Márton
Hetente bővülő útmutatókkal csillapítjuk a vezetői fejfájásodat: gyakorlatias válaszokat kapsz a leggyakoribb, csapatoddal kapcsolatos kérdésekre, problémákra. Növeld az eredményeidet, tartsd meg a munkatársaidat és vidd sikerre a projektjeidet. Az Onlife Kör hétről hétre abban segít, hogy elkerüld a menedzsment fájó hibáit, felesleges konfliktusait, ehelyett magabiztosan és sikerrel vezesd a csapatodat – dolgozz akár 1000, akár 10 fős cégben.
Episode details
3 comments

A 2022. augusztus 20-i ünnepségen kivételes módon elmaradt a tüzijáték. Az Országos Meterológiai Szolgálat előrejelzése szerint jó eséllyel vihar csap le az országra aznap este, így – a 2006-os események árnyékában – 1 héttel arrébb tolták a tüzijáték időpontját. A vihar azonban nem jött. Néhány nappal később az OMSZ teljes vezetését menesztették.

Nem fogunk politizálni, és nem dolgunk igazságot tenni ebben az ügyben – a hivatalos álláspont szerint ez már csak az utolsó csepp volt a pohárban. Még ha így is van, ez az ügy jól szemlélteti, hogy milyen hibába eshetünk, amikor rossz híreket kapunk. A mai adásban ehhez adunk útmutatást, mert a tapasztalatunk az, hogy a legtöbb vezető rosszul kezeli ezt a helyzetet.

Listen to this episode with a 7-day free trial

Subscribe to

Onlife
to listen to this episode and get 7 days of free access to the full post archives.