Jun 20, 2022 • 1M

Hogyan képezd a csapatodat hatékonyan, kevés pénzből? (#90)

 
0:00
-1:07
FREE PREVIEW

Appears in this episode

Onlife
Hetente bővülő útmutatókkal csillapítjuk a vezetői fejfájásodat: gyakorlatias válaszokat kapsz a leggyakoribb, csapatoddal kapcsolatos kérdésekre, problémákra. Növeld az eredményeidet, tartsd meg a munkatársaidat és vidd sikerre a projektjeidet. Az Onlife Kör hétről hétre abban segít, hogy elkerüld a menedzsment fájó hibáit, felesleges konfliktusait, ehelyett magabiztosan és sikerrel vezesd a csapatodat – dolgozz akár 1000, akár 10 fős cégben.
Episode details
Comments

A válság kapujában az okos cégek, okos menedzserek igyekeznek átnézni a költségeiket. Vannak tipikus területek, ahol ilyenkor visszavágják azokat. Az egyik ilyen tipikus terület a képzési, oktatási büdzsé – ilyenkor jelennek meg szinte menetrendszerűen a következő LinkedIn-posztok:

  • „Hogyan lehet épp válságban visszavenni a képzési büdzséből? Hiszen épp ilyenkor kell fejleszteni a munkatársakat!”

  • „Az a cég, amelyik ilyenkor fogja vissza a képzési büdzsét, maga alatt vágja a fát!”

Ezek a vélemények szinte mindig képzési szolgáltatóktól vagy a HR-től jönnek, véletlenül épp náluk van ez a büdzsé. Az Onlife most üdítő kivétel lesz: annak ellenére, hogy mi magunk is képzési folyamatokkal foglalkozunk, ebben az adásban megnézzük, hogyan vágd vissza a képzési költségeidet.

Listen to this episode with a 7-day free trial

Subscribe to

Onlife
to listen to this episode and get 7 days of free access to the full post archives.