Jul 3 • 4M

Konfliktusok elsimítása három lépésben: a MÉR-modell (#144)

Odamegy hozzád egy csapattag érzelemtől túlfűtötten, és egy sérelmet hoz elő. Hogyan orvosoljuk a problémát egy egyszerű, háromlépéses modell segítségével?

2
 
0:00
-4:12
FREE PREVIEW

Appears in this episode

Onlife
Berze Márton
Ungvári Péter
Hetente bővülő útmutatókkal csillapítjuk a vezetői fejfájásodat: gyakorlatias válaszokat kapsz a leggyakoribb, csapatoddal kapcsolatos kérdésekre, problémákra. Növeld az eredményeidet, tartsd meg a munkatársaidat és vidd sikerre a projektjeidet. Az Onlife Kör hétről hétre abban segít, hogy elkerüld a menedzsment fájó hibáit, felesleges konfliktusait, ehelyett magabiztosan és sikerrel vezesd a csapatodat – dolgozz akár 1000, akár 10 fős cégben.
Episode details
2 comments

Mit tegyél, ha egy kollégád, üzleti partnered, csapattagod érzelmileg felfűtött állapotban beszámol egy sérelméről? A legtöbbször váratlanul ér minket, és nem tudjuk, hogy mit tegyünk. Empatikusan beszélgessünk az érzéseiről? Kérdezzünk vissza? Próbáljuk meg „rávezetni” egy megoldásra? Vagy egyszerűen csak adjunk tanácsot? A mai adásban megnézünk egy klasszikus konfliktuskezelési technikát – és hogy hogyan használd azt vezetőként.

Listen to this episode with a 7-day free trial

Subscribe to

Onlife
to listen to this episode and get 7 days of free access to the full post archives.