Jun 19 • 5M

Mit kezdj az ellenségeiddel? (#142)

Ha azt hiszed, nincsenek ellenségeid, sajnos könnyen lehet, hogy tévedsz. Úgyhogy nem árt, ha meghallgatod ezt az adást, mert jobb az elővigyázatosság!

3
 
0:00
-5:17
FREE PREVIEW

Appears in this episode

Onlife
Berze Márton
Ungvári Péter
Hetente bővülő útmutatókkal csillapítjuk a vezetői fejfájásodat: gyakorlatias válaszokat kapsz a leggyakoribb, csapatoddal kapcsolatos kérdésekre, problémákra. Növeld az eredményeidet, tartsd meg a munkatársaidat és vidd sikerre a projektjeidet. Az Onlife Kör hétről hétre abban segít, hogy elkerüld a menedzsment fájó hibáit, felesleges konfliktusait, ehelyett magabiztosan és sikerrel vezesd a csapatodat – dolgozz akár 1000, akár 10 fős cégben.
Episode details
3 comments

Ha nincsenek ellenségeid, annak két oka lehet: (1) nem jársz elég nyitott szemmel, vagy (2) nincs hatalmad a szervezetedben. Ha hatalmat építesz, idővel lesznek ellenségeid is. Persze, erre válaszolhatod, hogy Jézus azt tanította: „Szeresd az ellenségeidet.” De ahhoz, hogy szeretni tudjam őket, ahhoz (1) létezniük kell, és (2) tudnom kell, hogy kik azok. Ha Jézusnak voltak ellenségei, akkor neked is lesznek. Vagy vannak. Ebben az adásban abban segítünk, hogy hogyan kezeld az ellenségeidet a munkahelyen.

Listen to this episode with a 7-day free trial

Subscribe to

Onlife
to listen to this episode and get 7 days of free access to the full post archives.