Jun 12 • 5M

Ne okozz meglepetést (politikai hibák #2) (#141)

A meglepetéseket hagyd karácsonyra! Mert ha valamelyik kollégádat, esetleg a felettesedet leped meg, annak súlyos következményei lehetnek!

 
0:00
-4:52
FREE PREVIEW

Appears in this episode

Onlife
Berze Márton
Ungvári Péter
Hetente bővülő útmutatókkal csillapítjuk a vezetői fejfájásodat: gyakorlatias válaszokat kapsz a leggyakoribb, csapatoddal kapcsolatos kérdésekre, problémákra. Növeld az eredményeidet, tartsd meg a munkatársaidat és vidd sikerre a projektjeidet. Az Onlife Kör hétről hétre abban segít, hogy elkerüld a menedzsment fájó hibáit, felesleges konfliktusait, ehelyett magabiztosan és sikerrel vezesd a csapatodat – dolgozz akár 1000, akár 10 fős cégben.
Episode details
Comments

A sorozat további részei:

Bevezető

A kapcsolatok éltetik a karrieredet, nehéz helyzetben életmentő segítséget jelentenek, és nagyobb eredményeket is érhetsz el általuk. Minél magasabb pozícióban vagy, annál fontosabb, hogy milyen és mennyi kapcsolatod van – erről beszéltünk a networkingről szóló sorozatban és A hatalom törvényei című előadásban. Rendkívül kellemetlen tehát, amikor egy jól felépített kapcsolaton sebet ejtünk egyetlen rossz döntéssel. A mai adásban egy ilyen kapcsolati (csúnyán: politikai) hibáról beszélünk.

  • Miért rombolhatja a kapcsolatainkat, ha meglepetést okozunk?

  • Mi a három leggyakoribb helyzet, amelyben elkövethetjük ezt a hibát?

  • Hogyan kerüljük el őket? 

Listen to this episode with a 7-day free trial

Subscribe to

Onlife
to listen to this episode and get 7 days of free access to the full post archives.