Feb 13 • 1M

Nincsenek titkok (1. rész) (#124)

5
 
0:00
-1:03
FREE PREVIEW
A saját, névre szóló, egyedi podcast feeded, amellyel eléred az Onlife Menedzsment Podcast zárt epizódjait. Ingyenes feliratkozással a legutolsó 4-et, Kör-előfizetéssel pedig a teljes könyvtárat. Részletek: https://onlife.academy/kor/ Válj eredményes menedzserré konkrét útmutatások és eszközök által. Szerezz azonnal alkalmazható tudást. Menedzsment, szervezeti politika, kommunikáció, konfliktuskezelés, projektvezetés.
Episode details
5 comments

Nem hiszek a sok évtizedes, milliónyi embert érintő, őrült és gonosz zsenik által végrehajtott összeesküvés-elméletekben. Egyrészt azért, mert „amit a hülyeség számlájára írhatsz, ott nem kell rossz szándékot feltételezned”. Másrészt azért, mert jól ismerem az emberi természetet. Az emberi természet és a „szupertitkos összeesküvések” nem férnek meg egymás mellett.

Mark Horstman egyik vezetői alapelve ugyanez: nincsenek titkok. Nem léteznek. Ha nem érted ezt az elvet, súlyos – akár karriergyilkos! – hibákat követhetsz el kritikus helyzetekben. Jobb esetben „csak” a csapatod működése lesz kevésbé hatékony és eredményes. A mai adásban elmondjuk, mit jelent ez az alapelv, és hogyan változtass a viselkedéseden az elv ismeretében.

„Háztetőkről fogják hirdetni”

Megosztottam az Onlife Facebook-csoportban egy gondolatkísérletet a következő szöveggel:

This episode is for paid subscribers