Onlife
Onlife Menedzsment Podcast
Steve Jobs: Egy techcsászár felemelkedése, bukása, és visszatérése a csúcsra | Onlife Pódium #8 feat. evosoft
Preview
0:00
-1:24:57

Steve Jobs: Egy techcsászár felemelkedése, bukása, és visszatérése a csúcsra | Onlife Pódium #8 feat. evosoft

„Lasseter felállt, elindult az ajtó felé. Az ajtóban megállt, visszafordult, ránézett Jobsra és odament hozzá. Átölelte, megcsókolta a homlokát, és azt mondta: »Köszönök mindent, amit tettél értem.«”

Az Onlife Pódium előadását az evosoft támogatásával hoztuk el a képernyődre és a füledbe. A részletes jegyzetet Onlife Kör előfizetéssel olvashatod.

Zsarnok mikromenedzser vagy vízionárius vezető? Mezítlábas, ápolatlan hippi vagy Mercedes kabrióval száguldozó, elismerésre éhező tinédzser? Indiai gurukhoz zarándokló lázadó vagy a világ egyik legnagyobb hatalmú vezérigazgatója?

Steve Jobs élete egy hullámvölgyeken átívelő vezetői fejlődéstörténet: hogyan alapította meg a világ leggyorsabban növekvő cégét, hogyan rúgták ki onnan, és hogyan lett ismét az Apple vezére, majd hozta vissza a csőd széléről a világ élére?

Share

Read Onlife in the Substack app
Available for iOS and Android

Jegyzetek

Vizionárius vezető. Látnok. Az ember, akinek víziói, látomásai, álmai vannak. Átvitt értelemben az az ember, aki „megálmodja a jövőt”, innovatív és kreatív.

Listen to this episode with a 7-day free trial

Subscribe to Onlife to listen to this post and get 7 days of free access to the full post archives.

Onlife
Onlife Menedzsment Podcast
Hétről hétre eredményesebb vezető: ez vagy Te az Onlife Menedzsment Podcast segítségével. Konkrét útmutatás és eszközök a menedzsment, szervezeti politika, kommunikáció, konfliktuskezelés és projektvezetés területén.