Jun 15 • 1HR 25M

Steve Jobs: Egy techcsászár felemelkedése, bukása, és visszatérése a csúcsra | Onlife Pódium #8 feat. evosoft

„Lasseter felállt, elindult az ajtó felé. Az ajtóban megállt, visszafordult, ránézett Jobsra és odament hozzá. Átölelte, megcsókolta a homlokát, és azt mondta: »Köszönök mindent, amit tettél értem.«”

 
0:00
-1:24:57
FREE PREVIEW

Appears in this episode

Onlife
Hetente bővülő útmutatókkal csillapítjuk a vezetői fejfájásodat: gyakorlatias válaszokat kapsz a leggyakoribb, csapatoddal kapcsolatos kérdésekre, problémákra. Növeld az eredményeidet, tartsd meg a munkatársaidat és vidd sikerre a projektjeidet. Az Onlife Kör hétről hétre abban segít, hogy elkerüld a menedzsment fájó hibáit, felesleges konfliktusait, ehelyett magabiztosan és sikerrel vezesd a csapatodat – dolgozz akár 1000, akár 10 fős cégben.
Episode details
Comments

Az Onlife Pódium előadását az evosoft támogatásával hoztuk el a képernyődre és a füledbe. A részletes jegyzetet Onlife Kör előfizetéssel olvashatod.

Zsarnok mikromenedzser vagy vízionárius vezető? Mezítlábas, ápolatlan hippi vagy Mercedes kabrióval száguldozó, elismerésre éhező tinédzser? Indiai gurukhoz zarándokló lázadó vagy a világ egyik legnagyobb hatalmú vezérigazgatója?

Steve Jobs élete egy hullámvölgyeken átívelő vezetői fejlődéstörténet: hogyan alapította meg a világ leggyorsabban növekvő cégét, hogyan rúgták ki onnan, és hogyan lett ismét az Apple vezére, majd hozta vissza a csőd széléről a világ élére?

Share

Read Onlife in the Substack app
Available for iOS and Android

Jegyzetek

Vizionárius vezető. Látnok. Az ember, akinek víziói, látomásai, álmai vannak. Átvitt értelemben az az ember, aki „megálmodja a jövőt”, innovatív és kreatív.

Listen to this episode with a 7-day free trial

Subscribe to

Onlife
to listen to this episode and get 7 days of free access to the full post archives.