Aug 11 • 34M

Új vezetői képzések az Onlife-tól

Hamarosan már tantermi és élő online képzéseken is találkozhatsz velünk. Fél órában elmondjuk, miről szól ez az egész.

 
0:00
-33:50
Open in playerListen on);

Appears in this episode

Onlife
Berze Márton
Ungvári Péter
Hetente bővülő útmutatókkal csillapítjuk a vezetői fejfájásodat: gyakorlatias válaszokat kapsz a leggyakoribb, csapatoddal kapcsolatos kérdésekre, problémákra. Növeld az eredményeidet, tartsd meg a munkatársaidat és vidd sikerre a projektjeidet. Az Onlife Kör hétről hétre abban segít, hogy elkerüld a menedzsment fájó hibáit, felesleges konfliktusait, ehelyett magabiztosan és sikerrel vezesd a csapatodat – dolgozz akár 1000, akár 10 fős cégben.
Episode details
Comments

Augusztus 31-től ugyanis most először tantermi és élő online képzéseken találkozunk! Válaszd ki a neked szóló képzést, foglald le augusztus 17-ig a helyed (20% nyitási kedvezménnyel) és vágj bele ősztől a tanulásba.

Megnézem a képzéseket

1) Eredményes Menedzser Tréning

Jó menedzsernek nem „születni kell”. Ezen a tréningen végre megkapod azokat a konkrét menedzsment eszközöket, amelyekkel szállítod az eredményeket és megtartod a legjobb embereidet. Ez nem gyakorlatias képzés, hanem 100% gyakorlat.

Offline indul: szeptember 21.
Online indul: augusztus 31.
Részletek és jelentkezés itt

2) Kell egy ember: eredményes kiválasztási és interjúztatási tréning menedzsereknek

A modern szervezetek legkomolyabb szervezeti hiányossága a gyenge kiválasztás. Vezetőként a jó jelöltet keressük, mégis a rossz embereket vesszük fel. De miért? És hogyan változtass? A tréning elvégzése után tudni fogod, hogyan interjúztass úgy, mint a magyar menedzserek felső 1%-a, és hogyan hozz jó felvételi döntést újra és újra a karriered végéig.

Offline indul: szeptember 29.
Online indul: szeptember 12.
Részletek és jelentkezés itt

3) A menedzsment színe-java: személyre szabott kommunikáció, konfliktuskezelés és projektmenedzsment tréning a DiSC segítségével

Szót értesz velük. Az ő nyelvüket beszéled. Nagyobb erőfeszítésre, jobb eredményekre, a határidők betartására ösztönzöd őket. Célba érsz. A DiSC a jó menedzserek svájci bicskája: a szavaid okos és tudatos megválogatásával konfliktusokat simíthatsz el, időszerű változásokat vihetsz végig a szervezetedben és projekteket menedzselhetsz le sikeresen. Az Onlife egyik legszínesebb tréningjén ehhez a bicskához kapsz konkrét, részletes használati útmutatót (és a képzés közben meg is tanítunk biztonságosan használni).

Offline indul: november 15.
Online indul: szeptember 19.
Részletek és jelentkezés itt

Ne hagyd az utolsó pillanatra: augusztus 17-ig nyitási kedvezménnyel foglalhatod le a helyed (-20%).

4) Onlife Management Bootcamp

Menedzsment, interjúztatás, kommunikáció: sajátítsd el a teljes vezetői eszköztárat 1 éven belül. Felső vezetőknek, cégvezetőknek, vagy ambíciózus középvezetőknek. Az Onlife szuperintenzív tíz hónapos, személyre szabott képzése.

Az 5. csoport indul: szeptember 27.
Részletek és jelentkezés itt

Más képzést keresel? Kérj személyre szabott tematikát!

Kezdő vezetők képzése? Vezetők vezetője képzés? Inspiráló vezetői workshop a világ leggyorsabb repülőgépe mögötti csapatról, a Disney aranyéveiről, vagy Steve Jobs életéről? Vedd fel velünk a kapcsolatot a hello@onlife.academy címen és kérj egyedi előadást, tréninget vagy workshopot.