Dec 20, 2021 • 1M

Utánpótlás-tervezés menedzsereknek (2. rész) (#64)

 
0:00
-1:07
FREE PREVIEW

Appears in this episode

Onlife
Hetente bővülő útmutatókkal csillapítjuk a vezetői fejfájásodat: gyakorlatias válaszokat kapsz a leggyakoribb, csapatoddal kapcsolatos kérdésekre, problémákra. Növeld az eredményeidet, tartsd meg a munkatársaidat és vidd sikerre a projektjeidet. Az Onlife Kör hétről hétre abban segít, hogy elkerüld a menedzsment fájó hibáit, felesleges konfliktusait, ehelyett magabiztosan és sikerrel vezesd a csapatodat – dolgozz akár 1000, akár 10 fős cégben.
Episode details
Comments

Újabb sorozatba kezdünk, utánpótlás-tervezésről, utódlástervezésről fogunk beszélni. Szeretnénk megerősíteni, amit a címben írtunk: ez az adás nem HR-eseknek, felsővezetőknek szól. Persze, nekik is szól, de nem stratégiáról fogunk beszélni. Amikor utánpótlás-tervezésről, tehetséggondozásról olvasunk, akkor szinte mindig valamilyen vállalati programról, stratégiáról, nagy céges kezdeményezésekről van szó.

Amiről ma beszélünk, nem ilyen. (Habár céges programként is bevezethető.) És nemcsak nagyvállalatnál, hanem akár 6-8-10 fős cégeknél is működik. (Habár nagy cégeknél még nagyobb haszna van.)

Listen to this episode with a 7-day free trial

Subscribe to

Onlife
to listen to this episode and get 7 days of free access to the full post archives.