Jul 25, 2021 • 1M

Változásmenedzsment: az emberekre fókuszálj (#43)

 
0:00
-1:06
FREE PREVIEW

Appears in this episode

Onlife
Hetente bővülő útmutatókkal csillapítjuk a vezetői fejfájásodat: gyakorlatias válaszokat kapsz a leggyakoribb, csapatoddal kapcsolatos kérdésekre, problémákra. Növeld az eredményeidet, tartsd meg a munkatársaidat és vidd sikerre a projektjeidet. Az Onlife Kör hétről hétre abban segít, hogy elkerüld a menedzsment fájó hibáit, felesleges konfliktusait, ehelyett magabiztosan és sikerrel vezesd a csapatodat – dolgozz akár 1000, akár 10 fős cégben.
Episode details
Comments

Változásmenedzsment: az emberekre fókuszálj

Ha menedzser vagy, akkor változást is kell tudnod bevezetni, menedzselni

Közhely, hogy az egész világ változik, ezért nekünk is változni, fejlődni kell benne. Talán azért, mert mi döntöttünk így, talán azért, mert a szervezetben, valaki a fejünk felett döntött valamiről. Talán azért, mert a saját menedzsmentgyakorlatunkon változtatunk.

Épp ezért menedzserként képesnek kell lennünk változásokat bevezetni és menedzselni. Ha nem csináljuk jól, az rontja az eredményességünket és a megtartást is. Mennyiszer találkoztunk olyan emberekkel, akik közepesen jól voltak egy cégnél, de egy rosszul bevezetett, rosszul kommunikált változás okozott bennük törést, ami miatt eljöttek, vagy nem teljesítettek jól?

Listen to this episode with a 7-day free trial

Subscribe to

Onlife
to listen to this episode and get 7 days of free access to the full post archives.