Jan 23, 2022 • 1M

Vezetés tragédiák idején (#69)

 
0:00
-1:07
FREE PREVIEW

Appears in this episode

Onlife
Hetente bővülő útmutatókkal csillapítjuk a vezetői fejfájásodat: gyakorlatias válaszokat kapsz a leggyakoribb, csapatoddal kapcsolatos kérdésekre, problémákra. Növeld az eredményeidet, tartsd meg a munkatársaidat és vidd sikerre a projektjeidet. Az Onlife Kör hétről hétre abban segít, hogy elkerüld a menedzsment fájó hibáit, felesleges konfliktusait, ehelyett magabiztosan és sikerrel vezesd a csapatodat – dolgozz akár 1000, akár 10 fős cégben.
Episode details
Comments

Vezetőként, menedzserként eljön az az idő, amikor egy csapattagunkat valamilyen személyes, munkahelyen kívüli tragédia vagy krízis éri. Most 2022 januárja van, és a Covid előző 2 évében igen sok szomorú helyzettel találkozhattunk. Váratlan, súlyos betegségek, baleset, halál, anyagi krízishelyzet. Ezt nem tudjuk elkerülni. Hogyan kezeljük ezeket a helyzeteket?

A tapasztalatunk az, hogy az emberek többsége borzasztóan rosszul kezeli, amikor valakivel tragédia történik. Ez nemcsak vezetőkre és nemcsak munkahelyi helyzetekre igaz. A munkahelyen még nehezebb, hiszen kettős szerepben vagyunk: miközben emberileg, érzelmileg is szeretnénk kapcsolódni a másik személyhez, közben egy munkahelyi kapcsolatban vagyunk, ahol közösen dolgozunk valamilyen célért. Talán nem is olyan régóta dolgozunk vele, esetleg nem is a legjobban teljesítő emberek közé tartozik, talán nem is kedvel minket annyira. Az is lehet, hogy épp ellenkező a helyzet: nagyon is közel állunk egymáshoz.

Listen to this episode with a 7-day free trial

Subscribe to Onlife to listen to this episode and get 7 days of free access to the full post archives.