Onlife
Onlife Menedzsment Podcast
Vezetői esetmegoldó gyakorlat #1: váratlan támadás a kiértékelő meetingen
Preview
0:00
-35:43

Vezetői esetmegoldó gyakorlat #1: váratlan támadás a kiértékelő meetingen

Egy izgalmas vezetői eset, amelynek a megoldása... Rád vár! Hallgasd meg, és olvasd el az esetet, és dolgozd ki, hogy Te mit tennél ilyen helyzetben!

A mai adásból megtudhatjátok, hogy mi az az esettanulmány, hol használják ezeket, és hogy Te hol találkozhatsz ilyenekkel. Milyen hatással lehet ez a Te karrieredre?

Az adás második felében pedig egy konkrét vezetői esettanulmányt hozunk, amelyet néhány héten belül kiértékelünk. Aki ebben partnerünk: Ábrahám Zsolt, a Case Solvers ügyvezetője. Zsolt és a Case Solvers csapata évek óta dolgozik eset alapú megközelítéssel: fejlesztenek így hallgatókat, cégeket, szervezeteket.

Javaslatunk: hallgasd meg az adást, utána pedig olvasd végig a teljes esetet, (hiszen az epizódban csak vázlatosan futunk végig a feladaton), aztán pedig akár egyénileg, akár kiscsoportban (például az Onlife zárt Facebook-csoportjában keresve társakat) dolgozd ki a helyzetre a saját megoldásodat.

Ha pedig ezt időben elkülditek nekünk (a cím: hello@onlife.academy), akkor a kiértékelő adásunkban reagálunk rá! Elmondjuk, hogy hol volt jó a gondolatmenet, és hol nem annyira. A megoldás hossza 2-3 bekezdés, amely tartalmazza:

  • hogyan kezelnéd az értekezletet ott és akkor,

  • mit tennél az értekezlet utáni héten, milyen forgatókönyveket dolgoznál ki és mi alapján,

  • és hogyan kerülnéd el a következő konferenciánál ugyanezt a helyzetet.

Az adásban 2023. augusztus 22-e hangzik el leadási határidőként, de ezt meghosszabbítottuk, így 2023. augusztus 25-éig várjuk a megoldásokat!

És akkor következzen most a részletes eset itt, az adásjegyzetben.

Listen to this episode with a 7-day free trial

Subscribe to Onlife to listen to this post and get 7 days of free access to the full post archives.

Onlife
Onlife Menedzsment Podcast
Hétről hétre eredményesebb vezető: ez vagy Te az Onlife Menedzsment Podcast segítségével. Konkrét útmutatás és eszközök a menedzsment, szervezeti politika, kommunikáció, konfliktuskezelés és projektvezetés területén.