Jul 31 • 4M

Hogyan vezesd be a csapattagjaidat a networködbe és készítsd fel őket a csapaton átívelő feladatokra? (#148)

Vezetőként fontos, hogy megfelelő kapcsolatrendszerrel rendelkezz. De idővel a beosztottaidat is be kell vonnod ebbe, ha például delegálni szeretnél. Hogy érdemes ezt csinálni?

1
 
0:00
-4:23
FREE PREVIEW

Appears in this episode

Onlife
Berze Márton
Ungvári Péter
Hetente bővülő útmutatókkal csillapítjuk a vezetői fejfájásodat: gyakorlatias válaszokat kapsz a leggyakoribb, csapatoddal kapcsolatos kérdésekre, problémákra. Növeld az eredményeidet, tartsd meg a munkatársaidat és vidd sikerre a projektjeidet. Az Onlife Kör hétről hétre abban segít, hogy elkerüld a menedzsment fájó hibáit, felesleges konfliktusait, ehelyett magabiztosan és sikerrel vezesd a csapatodat – dolgozz akár 1000, akár 10 fős cégben.
Episode details
1 comment

Az egyik legnépszerűbb adásunk a kapcsolatrendszered kiépítéséről (networkingről) szólt, és ennek jó oka van. Minél magasabb pozícióban, minél nagyobb szervezetben dolgozol, annál inkább a kapcsolataid erején múlik, hogy mit tudsz elérni a munkádban. Ez igaz a szervezeten kívül is: beszállítók, partnerek, alvállalkozók és ügyfelek között. Ha eredményes vagy, mostanra kialakult egy erős kapcsolatrendszered, és tudatosan dolgozol rajta. Vezetőként azonban így még csak félúton járunk: a csapattagjaink kapcsolatrendszere legalább ugyanilyen fontos! Ha a napi munkájukhoz vagy egy újonnan delegált feladathoz együtt kell működniük más osztályokkal, akkor fel kell készítened őket erre – és bevezetni őket a saját kapcsolatrendszeredbe.

Ebben az adásban elmondjuk:

  • miért segítsd a csapattagjaidat a saját kapcsolatrendszerük felépítésében;

  • hogyan vezesd be őket a saját networködbe;

  • hogyan készítsd fel őket a külső szervezetekkel való együttműködésre;

  • hogyan ellenőrizd a teljesítményüket a külső kapcsolatok terén;

  • és mi a te feladatod menedzserként ezekben a kapcsolatokban.

Listen to this episode with a 7-day free trial

Subscribe to

Onlife
to listen to this episode and get 7 days of free access to the full post archives.