Jan 11 • 1HR 7M

A mérőszámkivetett: Szabadulás a számok szigetéről | Onlife Pódium #5 feat. evosoft

Hogyan néz ki egy világ, ahol csak KPI-ok, számok, excel-táblák és grafikonok léteznek? Nem kell elképzelned: mérőszámkivetettként partra vetődve megnézzük, milyen az élet a számok szigetén.

6
 
0:00
-1:07:25
FREE PREVIEW

Appears in this episode

Onlife
Berze Márton
Ungvári Péter
Hetente bővülő útmutatókkal csillapítjuk a vezetői fejfájásodat: gyakorlatias válaszokat kapsz a leggyakoribb, csapatoddal kapcsolatos kérdésekre, problémákra. Növeld az eredményeidet, tartsd meg a munkatársaidat és vidd sikerre a projektjeidet. Az Onlife Kör hétről hétre abban segít, hogy elkerüld a menedzsment fájó hibáit, felesleges konfliktusait, ehelyett magabiztosan és sikerrel vezesd a csapatodat – dolgozz akár 1000, akár 10 fős cégben.
Episode details
6 comments

Hogyan csapnak be a számok? Hogyan válhat a mérhetőség a bálványunkká, és hogyan teszi tönkre a „teljesítmény alapú bónusz” a szervezeted? Tom Hanks-szel együtt partra vetődünk, és az előadás végére megnézzük, hogyan szabaduljunk ki erről az embertelen, a valóság részleteitől megfosztott világból.

Az Onlife Pódium ötödik részét az evosoft támogatásával hozzuk el a képernyődre. A 46 ezer karakteres írott jegyzetet a Kör tagjaként ide kattintva olvashatod. Az előadás elsősorban képernyőre készült, de hanganyag formában is elérhetővé tesszük. Az epizód videóját itt éred el:

Tetszett? Oszd meg ismerőseiddel is, és ha még nem tetted, csatlakozz az Onlife Körhöz!

Share

Az előadás jegyzete

Listen to this episode with a 7-day free trial

Subscribe to

Onlife
to listen to this episode and get 7 days of free access to the full post archives.