Onlife
Onlife Menedzsment Podcast
Vezető vagyok, és rossz a főnököm. Mit csináljak? (#162)
Preview
0:00
-6:14

Vezető vagyok, és rossz a főnököm. Mit csináljak? (#162)

Vezetőként azért is nehéz a helyzetünk, ha rossz a főnökünk, mert ez érintheti a csapatunkat is. Mi a teendő? Bevonjuk a beosztottakat? Ha igen, hogyan?

Az Onlife Karrier Podcast első epizódjaiban a főnökkezelés vastörvényeiről, és a rossz főnökök leghírhedtebb típusához, a dühös és megalázó főnökhöz adtunk ajánlásokat. De mi a helyzet, ha mi is vezetők vagyunk? Először magunkra gondolunk, pedig ebben a helyzetben a csapatunk is látja, milyen embernek dolgozunk. Számukra ez messze félelmetesebb: ők valószínűleg a főnökünk legrosszabb túlkapásait látják, ráadásul két szinttel lntebbről.

Hogyan kezeljük ezt a helyzetet? Bevonjuk egyáltalán a csapatunkat? Ha igen, hogyan? Megpróbáljuk védeni őket? Vagy ellenkezőleg: a főnökünket kell „védenünk”? A mai adásban útmutatót adunk a rossz főnök kezeléséhez, vezetőként. Vágjunk is bele!

Listen to this episode with a 7-day free trial

Subscribe to Onlife to listen to this post and get 7 days of free access to the full post archives.

Onlife
Onlife Menedzsment Podcast
Hétről hétre eredményesebb vezető: ez vagy Te az Onlife Menedzsment Podcast segítségével. Konkrét útmutatás és eszközök a menedzsment, szervezeti politika, kommunikáció, konfliktuskezelés és projektvezetés területén.