Vezetők Vezetője Mesterkurzus: Az ember az első – Segédanyagok

Ezen az oldalon gyűjtöttük össze a Vezetők Vezetője Mesterkurzus 2. napjához ajánlott segédanyagokat. Ha van olyan téma, amelyben elmélyednél, hallgasd meg / olvasd el az általunk ajánlott adásokat. Nem találtál segédanyagot? Írj egy üzenetet a hello@onlife.academy címre, vagy a Discord-szerveren írj a chatbe, és kérj ajánlást!

1. Mit tanít Platón a vezetésről?

Dr. habil. Hoványi Márton előadásához az olvasónaplót és további anyagokat ezen a linken találsz.

2. A felsővezetői vakság

Ungvári Péter első előadásához itt találsz néhány hasznos hanganyagot és linket. Az adásokat Onlife Kör tagsággal olvashatod / hallgathatod. Ha még nincs tagságod, próbáld ki itt 7 napig ingyen:

Get 7 day free trial

3. Aranymosás: egy kiválasztás története

Sarbó Gergely előadásában Az eredményes kiválasztás kézikönyve c. könyvet említette, ezt itt tudod megrendelni. Emellett a következő adásokat javasoljuk mellé:

4. Emberek vagy rendszerek?

Ungvári Péter záró előadásához itt találsz ajánlott adásokat, segédanyagokat:

The Pragmatic Engineer
How Big Tech Runs Tech Projects and the Curious Absence of Scrum
Welcome to another issue of The Pragmatic Engineer where I cover topics relevant for engineering managers and senior engineers at high-growth startups and big tech. If you’re reading this but haven’t yet signed up, join over 100,000 others and get The Pragmatic Engineer delivered to your inbox every week by subscribing here 👇…
Read more