Bemutatkozik az Onlife

Kedves vezető barátunk,

Valószínűleg egy követőnk, ügyfelünk, hallgatónk ajánlására olvasod ezt az oldalt. Az ő ajánlása a legerősebb érvünk az Onlife mellett. Az előző 3 évben több tízezer menedzserhez jutottak el tananyagaink ajánlás útján: miután a hallgatóink kipróbálják az Onlife eszközeit a vezetői munkájukban, és látják, hogy „Működik!”, örömmel adják tovább ismerőseiknek, barátaiknak.

Ezen az oldalon összeválogattunk néhány előadást és tananyagot a több mint 250-ből. Ezekre kaptuk a legtöbb visszajelzést ügyfeleinktől. A podcastok egy részét csak előfizetéssel éred el: ha nincs tagságod, írj a hello@onlife.academy címre, és megajándékozunk egyhavi tagsággal.

Kedvenc előadások

Az evosoft támogatásával inspiráló vezetői előadásokat hozunk kéthavonta a képernyődre.

A legnézettebb epizódban A hatalom törvényeiről beszéltünk. Miért lett szitokszó mára a hatalomból? Ennek ellenére miért akarj nagyobb hatalmat? Hogyan építs befolyást a szervezetedben? Ez az előadás jó kiindulópont lehet, ha jobbá akarod tenni a körülötted lévő világot.

A hatodik epizódban a hangsebesség háromszorosával repültünk 35 kilométeres magasságban: megnéztük, milyen vezetői alapelvek kellettek a világ leggyorsabb repülőjének megtervezéséhez. Ez a Bűzösborz Művek: a Skunk Works, az amerikai hadtörténet egyik legsikeresebb vállalkozásának beszámolója. Szigorúan egy menedzser szemével.

Nemcsak az eget, hanem egy lakatlan szigetet is bejártunk, Tom Hanks társaságában: ez volt a Mérőszámkivetett. Hogyan vezetnek félre a mérőszámok? Mi a baj azzal, ha a metrikákra fixálódunk, ha vezetőként csak grafikonok és táblázatok alapján hozunk döntést? És hogyan szabadulhatunk erről a szigetről?

Nézd meg a többi előadást a Disney felső vezetőiről, Jack Welchről, a General Electric legendás felső vezetőjéről, a vezetői gőg kialakulásáról YouTube-csatornánkon!

További inspiráló vezetői előadások

Az ország leghallgatottabb menedzsment témájú podcastja

És talán a legtöbb epizódot is az Onlife Menedzsment Podcast könyvtárában találod meg. Az adások témái:

Hogyan építs ki erős, bizalmi kapcsolatot az embereiddel? Az Onlife teljes módszertanának alapja a kapcsolati hatalom: hogyan éred el, hogy az embereid érted, és nem tisztán a jutalomért vagy a büntetéstől való félelemtől cselekedjenek (és hozzanak ki magukból egyre nagyobb teljesítményt)?

Mentorálás, a csapatod fejlesztése: hogyan szerezz mentort a csapatodnak? Hogyan adj visszajelzést? Hogyan tedd napról napra egyre magasabbra a lécet? Hogyan érj el olyan eredményeket, amelyről ők sem gondolták volna, hogy képesek rá?

Ezek mellett olyan témákról beszélünk, mint:

  • változásmenedzsment,

  • konfliktusok sikeres kezelése,

  • szervezeti politika és hatásgyakorlás,

  • eredményes döntéshozatal,

  • együttműködés és eredményes kommunikáció,

  • munkatársfelvétel, recruitment,

  • felső vezetői feladatok,

  • és bármilyen kérdés, amelytől fájhat a fejed vezetőként.

Készítettünk egy tartalomjegyzéket az adásokról, keress téma szerint!

Néhány kedvencünk:

Megnézem a tartalomjegyzéket

Üzleti bestsellereket adunk ki

Küldetésünk, hogy bárki számára elérhetővé tegyük a legfontosabb vezetői eszközöket. Ahogy a Forbes-ban velünk készült interjúban is elmondtuk: szeretnénk, ha 15 év múlva egyetlen magyar munkavállalónak sem lenne „rossz főnöke”.

Az Onlife egyetlen céllal indult: azonnal alkalmazható, gyakorlati tudásanyagokkal gyújtsunk fényt ott, ahol anekdoták, sztorik, jól hangzó, de megalapozatlan jótanácsok között botorkálnak a menedzserek, vezetők.

Ezért adtuk ki magyarul Mark Horstman (Manager Tools) két menedzsment alapművét (Az eredményes menedzser, Az eredményes kiválasztás kézikönyve), valamint Jeff Dyer, Hal Gregersen, Clayton M. Christensen: Az innovatív gén című kötetét, amelyek a Libri és Líra hálózataiban is kaphatók.

A Manager Tools kizárólagos licenszpartnerei vagyunk: bizonyítottan működő vezetői eszközöket tanítunk

Az Onlife kurzusai és megvalósítói programjai az egyik legnevesebb amerikai menedzsmenttanácsadó-cég, a Manager Tools mérhető, tesztelt, bizonyítottan működő módszertanára és e-learning kurzusaira épül. Az általuk indított podcast a világ 10 legnépszerűbb üzleti podcastja között van: havonta több mint 3 millióan hallgatják több mint 1200 adásukat, képzéseiken olyan szervezetek vezetői vesznek részt, mint az AT&T, az Apple, a GM és a FedEx.

Magyarországon az Onlife az MT kizárólagos partnere.

2021 szeptemberében startolt el az első 10 hónapos, menedzsereknek szóló, három modulból álló, megvalósítói fókuszú képzési programunk, amelyen eddig 35 vezető indult el. Az Onlife Management Bootcamp videós kurzusainak alapját a Manager Tools-tól licenszelt tanyagok képezik.

2023. március 30-án már a negyedik évfolyamot indítottuk el, a program "kistestvérének" számító, Eredményes menedzser programban további 50 középvezető vett részt.

Vállalati tréningeken pedig több mint 500 menedzsert, középvezetőt képeztünk az elmúlt 2 évben.

Megnézem a Bootcamp tematikáját

Szeretnénk megismerni: miben segíthetünk?

Ha a fentiek alapján úgy érzed, jó ajánlást kaptál, folytassuk a beszélgetést! Írj egy üzenetet a hello@onlife.academy címre, és beszéljünk egy kávé mellett vezetői kihívásaidról.

Üdvözlettel,

Berze Márton, Ungvári Péter
az Onlife alapítói