Onlife
Vezetői fókusz
Fókuszban: A leépítés | „Először magadra” – hogyan reagálj a leépítés jeleire? (#2)
1
Preview
0:00
-6:51

Fókuszban: A leépítés | „Először magadra” – hogyan reagálj a leépítés jeleire? (#2)

Főnökként először gondolj magadra, ha leépítésre gyanakszol. Miért? Mert így lehetsz magabiztos vezető nehéz időkben is.
1

A sorozat további része

Bevezető

Ha repültél már, és valaha figyelemmel követted a biztonsági bemutatót a felszállás előtt, akkor megragadhatott benned az oxigénmaszkos jelenet. Ha valamelyik szeretted (különösen a gyermeked) ül melletted, akkor ösztönösen segítenél, és csak ezután tennéd magadra a maszkot. Épp ezért külön kiemelik: „Először magadra tedd fel az oxigénmaszkot, ezután segíts utastársaidnak is.” A leépítésről szóló sorozatban is először veled kezdünk: hogyan reagálj TE a leépítés jeleire?

Vezető vagy, ezért felelősséged van a csapatod felé is, de ha a saját életedet nem érzed biztonságban, akkor nem tudsz stabil, jó vezetőként működni ebben a helyzetben. Ma egy útmutatót adunk ahhoz, hogy mit tegyél, ha észreveszed az előző adásban felsorolt jeleket.

Listen to this episode with a 7-day free trial

Subscribe to Onlife to listen to this post and get 7 days of free access to the full post archives.

Onlife
Vezetői fókusz
Új sorozatunkban 4-8 hét alatt járunk körbe egy-egy nagyobb vezetői témát, amelynek végére elindíthatod a saját változásodat (és az első lépéseket is megteszed majd). Új epizód minden csütörtökön.