Onlife
Vezetői fókusz
Fókuszban: Leépítés | Így készülj a ketrecharc meetingre (#5)
Preview
0:00
-6:03

Fókuszban: Leépítés | Így készülj a ketrecharc meetingre (#5)

A leépítés során eddig a „vihar előtti csend” állapota uralkodott, most viszont teljes erővel tör ránk. Ennek egyik legdrámaibb helyzete a ketrecharc meeting...

A sorozat további részei

Bevezető

A tavalyi Onlife Üzleti Konferencia óta a legtöbbet idézett kifejezés a ketrecharc meeting volt. Többen meséltetek arról a következő hónapokban, hogy előkészültetek a ketrecharcra, és valóban váratlanul ért, de sikerrel helyt álltatok. A leépítés során eddig a „vihar előtti csend” állapota uralkodott, most viszont teljes erővel tör ránk. Ennek egyik legdrámaibb helyzete a ketrecharc meeting. Az elnevezést Dan McGuire-től hallottuk egy konferencián néhány éve, aki a Morgan Stanley-nél töltött évek alatt számtalan hasonló megbeszélést ült végig. A mai adásban elmondjuk, hogyan készülj fel erre a megbeszélésre, és a következő adásban elmondjuk, hogy mit tegyél az értekezleten, hogy a lehető legjobban teljesíts.

Listen to this episode with a 7-day free trial

Subscribe to Onlife to listen to this post and get 7 days of free access to the full post archives.

Onlife
Vezetői fókusz
Új sorozatunkban 4-8 hét alatt járunk körbe egy-egy nagyobb vezetői témát, amelynek végére elindíthatod a saját változásodat (és az első lépéseket is megteszed majd). Új epizód minden csütörtökön.